Witcher dizisinin Vesemir’i açıklandı

Batuhan İnce 29.02.2020 - 13:22
Mark Hamill söylentilerinin aksine Witcher dizisinin Vesemir’i için Killing Eve dizisinden tanınan, danimarkalı aktör Kim Bodnia seçildi.

Witcher dizisinin başarılı ilk sezonun ardından Netflix, dizinin yeni sezonu çekimlerine için hiç vakit kaybetmeden başladı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni kadroya ek olarak birçok insanı merak ettiği Witcher dizisinin Vesemir’i de ortaya çıktı. Şimdiden söyleyelim, hayır, beklenilen isim değil.

Geçen hafta yeni sezon çekimlerine başlayan Witcher büyük bir kitleyi de kendisine çekmeyi başardı. Diziye seçilen her yeni oyuncu internet ortamında tartışma konusu olurken oyun severler de karakterleri karşılaştırmaya devam ediyor. Game of Thrones dizisindeki Tormund rolüyle tanıdığımız Kristofer Hivju’nun ve Peaky Blinders’dan tanıdığımız Paul Bullion’ın diziye katılacağı ortaya çıkmıştı. Hivju’nun tenha bir malikanede yaşayan lanetli bir aristokrat olan Nivellen karakterini canlandıracağı bilinirken, Bullion ise oyunlardan tanıdığımız bir diğer Witcher olan Lambert karakterini canlandıracaktı.

Hivju ve Bulion dışında da diziye birçok yeni oyuncu eklenmişti. Bu oyunculardan; Coen rolünde Yasen Atour’ın, Vereena rolünde Agnes Bjorn’ın, Eskel rolünde Thue Ersted Rasmussen’ın, Lydia rolünde Aisha Fabienne Ross’ın ve Francesca rolünde Mecia Simson’ın oynayacağı doğrulandı.

Witcher dizisinin Vesemir’i hiç beklenmeyen bir isim oldu

Dizinin ilk sezonu biter bitmez birçok hayran yapımı görsellerde Mark Hamill, Vasemir olarak tasvir edilmişti. Bu çizimlerden Twitter aracılığı ile haberdar olan Hamill, olaydan hiçbir şekilde haberdar olmadığını, ancak bu rolü canlandırması gereken tek kişinin kendisi olduğunu söylemişti. O günden beri etrafta yayılan söylentiler Netflix’in başarılı oyuncuya teklif götürmesi ile sonuçlandı. Ancak tüm kamuoyuna rağmen dizinin Vasemir’ini Danimarkalı aktör Kim Bodnia canlandıracak.

Witcher dizisinin Vesemir i açıklandı

Kim Bodnia 54 yaşındaki aktör, geçtiğimiz sene BBC Amerika’nın casus gerilim dizisi Killing Eve’de canlandırdığı rolü ile BAFTA ödüllerinde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu kategorisine aday gösterilmişti.

Bodnia, yakın zamanda duyurulan Witcher’ın animasyon filminde Vasemir’i seslendirecek. Animasyon filminin henüz Geralt ile tanışmayan Vasemir’i konu alacağı da geçtiğimiz ayın sonunda resmiyet kazanmıştı.

Witcher dizisinin yeni sezonunda; Geralt rolünde Henry Cavill, Yennefer rolünde Anya Chalotra, Ciri rolünde Freya Allan, ve Jaskier rolünde Joey Batey’i izlemeye devam edeceğiz. İkinci sezonun daha akıcı bir hikaye anlatması beklenen dizinin 2020’nin sonlarında veya 2021 yılının başında geri dönmesi planlanıyor. Dizinin ilk sezonunu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2020 23:43
Oyundakine baya benziyor. Ayrıca bu kadar kaliteli bir oyun serisi varken cast seçiminin oyundaki yüzlere benzer aranması gayet mantıklı. Henry Cavill bile sesini oyundakinin neredeyse aynısı yapıyor ona da helal olsun. Oyunların (özellikle Witcher 3) başarısı olmasa kim sallar Witcher'ı?
MK Okuru
MK Okuru 7.03.2020 21:45
lol dublaj mı. daha fazla saçmalamasak mı
MK Okuru
MK Okuru 4.03.2020 02:29
Henry Cavill'in kendi sesi değil dublaj o..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.03.2020 14:24
madem kuzeyden alcaktınız mad mikellsen abi yi alsaydınız
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.02.2020 21:41
Hiç olmamış Mads Mikelsen bu rol için biçilmiş kaftan resmen. Adam tombalak birşey zaten hiç yakışmamış.
Ghost86
Ghost86 3.03.2020 12:40
Her halta da Mads Mikelsen :D -abi esas oğlan, esas kadın, yardımcı roller tamam, bi tek tek sahnelik oynuycak karizmatik ama gizemli rol kaldı. +Hımmm... Mads Mikkelsen evde mi? -Evde abi +Çağırın gelsin...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2020 00:55
Yüz hatları benziyor oyundakine zaten dikkat edilirse. İyi rol yapması önemli bu noktada gerisi zaten tutuyor.
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2020 16:46
8.58 filmle alakası yok bı ogrenemedin yuh ya. Dizi bu dizi dizi
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2020 08:58
Hala oyumn diyosıun ya yuh. Lan oyunla alakası yok filmin bi öğrenemediniz şunu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.02.2020 22:02
Lambert ve eskel oynayacak abiler tip olarak uyarlar gibi ha oyunculukları nasıldır izleyip görücez vesemir abi de olur olur Kim Bodnia daha iyi olur hatta
Kalan Karakter: 300 Gönder
Witcher dizisinin Vesemir’i açıklandı
İlginizi Çekebilir