WB, Batman filminden bilgi sızdırmak isteyenlerle dalga geçti

Merlinin Kazanı 28.12.2021 - 17:40
Batman Filmi için bilgiye aç kişiler, sitenin kodlarında Riddler için bilgi ararken firmanın kendileri için hazırlanmış mesajlarına ulaştılar.

İnsanlar bekledikleri ürünler, oyunlar ya da fimler hakkında hem biraz daha bilgi sahibi olabilmek için hem de diğer insanlardan önce o bilgiye ulaşabilmek için birçok yol deniyorlar. Bunlar içinde de en popüler olanlarından biri, ürün için açılmış sitenin kodlarında dolaşmak. Daha önce birçok oyunda da gördüğümüz bir yöntem.

Batman filminden bilgi sızdırmaya çalışanlar, gördükleri mesajla üzüldüler

Son dönemde en popüler filmlerden biri olan, Batman serisinin yeni çıkacak filmi hakkında bilgi alabilmek için sitenin kaynak kodlarına giren Icy Hero isimli Twtitter kullanıcısının karşısına çıkan mesajda, Warner Bros'un bu konuda hazırlıklı olduğu görülüyor.

WB, Batman filminden bilgi sızdırmak isteyenlerle dalga geçti

Kırmızı ile taradığımız bölümde yer alan mesajda "İyi deneme. Burada bir şey bulamayacaksınız" yazıyor.

İnternert kullanıcıları kimi zaman bu yöntemle, daha sonra açıklanmak üzere hazırda bırakılan bölümlere ya da alt klasörlere ulaşarak, yapım hakkında bilgileri ortaya çıkarabiliyorlar. Ancak Warner Bros, daha önce diğer firmaların yaşadıklarından ders almış olmalı ki, hem içeride bilgi bırakmamış hem de bunu deneyecek kişilerin olacağını tahmin ederek, hem onlar ile dalga geçmiş hem de ufak bir mesaj bırakmış.

The Batman filmi önümüzdeki yıl 4 Mart 2022'de gösterime girecek. Batman Filmi Fragmanı için önceki haberimize göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 16:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.12.2021 12:40
hepsi pr.. yapanlarda kendileri paylaşım yapanlarda..kendileri çalıp kendileri oynuyorlar dandirikten flime hype kasmak için.bedava bile olsa izlemiyeceğim.benim gözümde tek bir batman var oda arkham oyunu serisi.
MK Okuru
MK Okuru 30.12.2021 23:15
19.34 he öyle yiğenim metropoliste bişey yok.gotham cennet cennet.bizde zaten temelli dönüş yapacaz
MK Okuru
MK Okuru 29.12.2021 19:34
Hea, bunlar hep Riddler'ın oyunları yeğenem.
Kalan Karakter: 300 Gönder
WB, Batman filminden bilgi sızdırmak isteyenlerle dalga geçti
İlginizi Çekebilir