Walking Dead filmi için yeni açıklama geldi

Ersin Kılıç 20.07.2020 - 16:53
Reytinglerde büyük düşüşü devam eden ve son sezonlarda beklediği çıkışı bir türlü yakalayamayan The Walking Dead için film serisi geliyor.

The Walking Dead sinema filmi için yeni açıklamalar gelmeye başladı. The Walking Dead dizisi bildiğiniz gibi her ne kadar iyi bir çıkış yakalasa da son sezonlarda giderek düşen bir yapıya büründü. Reytinglerde yaşamış olduğu büyük düşüşü devam eden dizi için geçtiğimiz yıl bir sinema filmi projesi duyurulmuştu. İşte The Walking Dead film serisi için uzun bir aradan sonra yeni bir açıklama geldi. Fakat bu film detaylarına geçmeden önce seriyi güncel takip etmeyenler için spoiler, yani keyif kaçırıcı içerik uyarısını yapalım.

The Walking Dead için üçleme film serisi yapılacak

Seriyi güncel olarak takip eden izleyicilerin hatırlayacağı gibi dizinin en önemli karakterlerinden Rick Grimes ve Maggie Greene'e veda etmiştik. Ölmeyen ama hikayeden bir şekilde ayrılan bu iki karakterden Maggie Greene'in tekrar hikayeye dahil olabileceği de belirtilmişti. Bana sorarsanız serinin en saçma kurgusu ile diziden ayrılan Rick Grimes ise sinema filmleri ile hikayeyi devam ettirecekti. Köprünün patlamasından sonra dizi hikayesi ile yolu ayrılan Rick Grimes için bir üçleme filminin yapılacağı da açıklanmıştı.

Konu ile ilgili yeni açıklama ise serinin arkasında imzası bulunan Robert Kirkman'dan geldi. Filmin gecikmesi ile alakalı konuşan Kirkman "Arka planda onlarca gelişme yaşanıyor. Kimsenin yaşadığımız salgının bitmesini beklediğimizi düşünmesini istemiyorum." diyerek sözlerine şu şekilde devam etmiş; "Salgın sürecinin aslında birçok filmi daha iyi hale getirebileceğini söyleyebilirim. Rick Grimes odaklı filmimizi iyi pişirmek ve mükemmel hale getirebilmek için ise daha fazla zamana ihtiyacımız olduğunuz düşünüyorum. Biraz daha zaman geçtiğinde film hakkında tonla bilgi paylaşacağız."

Walking Dead filmi için yeni açıklama geldi

Rick Grimes'e hayat veren Andrew Lincoln'un baş rolde yer alacağı Walking Dead filminin nasıl bir senaryoya sahip olacağı ise şu anda belli değil. Dizide Michonne karakterini canlandıran ve diziye veda eden bir başka isim olan Danai Gurira, film serisinde Rick'e eşlik etmek istediğini açıklamıştı. Scott Gimple tarafından kaleme alınan bu üçlemenin hikayeye nasıl bağlayacağını merak ediyoruz. Gimple yaptığı açıklamada "Rick Grimes'in devam eden hikayesi ile başlayacağımız bu serüvende The Walking Dead evrenini keşfedeceğiz ve geçmişten tanıdık yüzleri de göreceğiz" ifadelerine yer vermişti.

Yorumlar 28
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2020 01:53
Yeni sezonu 5 ekimde yayınlanacakmış fakat netfilix kapanırsa nerden izleyecegiz
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2020 10:46
Blue tv yi dene
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2020 03:19
asla bitmesini istemedigim bi dizi bu arada rick muhteşem bi dönüş yapcak 10 bölümüde izledim oyuncular hepsi ayrı ayrı harika bence
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2020 20:39
İmzamı atarım muhteşem bir dizi neganda iyi adam olma yolunda,yeni sezon hatta sonrasıda olmalı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2020 12:42
10 sezon neden netflksteyok
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.07.2020 22:37
Dewam edilsin bence rik gelir bı şekilde ama glen ve derl misonn da olsun bı şekilde biz yemiş gibi yapar izleriz sıkıntı yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2020 20:41
Yeni bölümlerini 4 gozle beklıyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Walking Dead filmi için yeni açıklama geldi
İlginizi Çekebilir