Thor: Love and Thunder filminin çekimleri tamamlandı

Özgür Deveci 31.05.2021 - 11:51
Marvel Sinematik Evreni'nin merakla beklenen filmlerinden biri olan Thor: Love and Thunder'ın çekimleri tamamlandı.

Marvel Studios imzası taşıyan Thor: Love and Thunder filminin çekimleri tamamlandı. Serinin dördüncü filmi olacak yapımda Valkyrie, Sif ve Guardians of the Galaxy dahil olmak üzere bazı favori karakterlerin geri döndüğünü göreceğiz. Filmin oyuncuları arasında Galaksinin Koruyucuları serisinde Star Lord karakterini canlandıran Chris Pratt dahil olmak üzere Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale, Tessa Thompson, Sean Gunn, Karen Gillan, Matt Damon ve Russell Crowe yer alıyor.

The Mandalorian ve Ant-Man and the Wasp: Quantumania setinde kullanılan teknolojinin aynısına yer verilen filmin çekimleri Ocak 2021'de başlamıştı. Atlanta'da çekilen birçok Marvel Studios yapımının aksine, Thor: Love and Thunder filmi Avustralya'da çekildi. Yönetmen Takia Waititi, daha önce çekimlerin Mayıs sonunda tamamlanacağını söylemişti ve görünüşe göre söylediğinin de arkasında durdu. Bu arada Oscar ödüllü yönetmen Waititi, Kronan savaşçısı olan Korg'un seslendirmesini yapacak. Önümüzdeki sene vizyona girmesi planlanan filmin yapımcılığını ise, Marvel Studios Başkanı Kevin Feige üstleniyor.

Thor: Love and Thunder filminin çekimleri tamamlandı

Thor: Love and Thunder filminin çekimleri, planlanan sürede tamamlandı

Saç tasarımcısı Luca Vanella'nın Instagram'daki bir gönderisinde, Thor: Love and Thunder'ın Avustralya'da çekimlerinin bittiği paylaşıldı. Vannella, Thor: The Dark World'den bu yana Thor'un oynadığı her MCU filminde saç ve makyaj bölümünde çalıştı ve Hemsworth ile Men in Black: International , Extraction ve In the Heart of the Sea dahil olmak üzere birçok projede birlikte yer aldı. Vanella'nın gönderisine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ayrıca Guardians of The Galaxy evreninden Chris Pratt, Karen Gillan ve Vin Diesel'de oyuncu kadrosunda yer alıyor. Filmde Natalie Portman'ın canlandırdığı Jane karakteri, Tessa Thompson'ın hayat verdiği Valkyrie karakteri ve Gorr The God Butcher olarak Christian Bale'i Love and Thunder filminde izleyeceğiz. Ünlüler geçidinden oluşan oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Filmin yönetmenliğini ise, Avengers: Endgame filminden tanıdığımız Taika Waititi üstleniyor.

Thor: Love and Thunder, 6 Mayıs 2022 tarihinde vizyona girecek. Son olarak filmin setinden paylaşılan son görüntülere buradan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 17:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.06.2021 10:49
filmle ilgili spoiler verem mi
Verem
Kotuler ortaya cikar
Guclenirler
Iyiler gelir yener
Son
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2021 04:25
bu spoiler den sonra ben nasıl izleyecegim filimi artık. bütün büyüyü bozdun beea
Kalan Karakter: 300 Gönder
Thor: Love and Thunder filminin çekimleri tamamlandı
İlginizi Çekebilir