The Walking Dead Rick Grimes Spin-Off dizisi 2023 yılında geliyor

Murathan Özlü 23.07.2022 - 17:14
The Walking Dead Rick Grimes Spin-Off dizisi duyuruldu, AMC Rick'in başına gelenleri film üçlemesi yerine mini seri olarak ekranlara taşıyacak

The Walking Dead Rick Grimes Spin-Off dizisi süprizi gün içerisinde San-Diego Comic Con'dan geldi. Görünen o ki, son bölümlerini yayınlayacak olan ve asıl zaman diliminde geçen The Walking Dead dizisinin ardından AMC boş durmayacak ve bu "Walking Deadverse" projesine, Rick Grimes(Andrew Lincoln) ve Michonne(Danai Guirra) ile devam edecek. Bu ikiliyi konu alacak olan mini dizi gelecek yıl yayınlanacak.

The Walking Dead Rick Grimes Spin-Off dizisi Rick ve Michonne arasındaki "aşk hikayesini" konu alacak

AMC, daha önce planlanan Rick Grimes film serisi fikrinin mini-diziye çevrildiğini ve "2023 yılında 6 bölüm ile başlayacağını" duyurdu. Bu da, dizinin göreceği ilgiye göre mini seri olmaktan öteye geçebileceğini gösteriyor. AMC, ana zaman dilimine nokta koyacağı Walking Dead evrenini, serinin en özel karakteri Rick Grimes ile devam ettirmeyi planlıyor olabilir. 
SPOILER UYARISI


Çok ciddi bir kaza geçiren ve öldüğünden şüphelenilen Rick Grimes en son 9.cu sezonda bir helikopter tarafından taşınırken görülmüştü. Michonne'da bir sezon sonra Rick'in hayatta olabileceğini fark edince onu aramak için yola çıkmış, bir daha görülmemişti.

SPOILER BİTTİ

The Walking Dead Rick Grimes Spin-Off dizisi
Dizinin resmi özetinde şu ifadeler yer alıyor:

" Bu dizi, değişen bir dünyada kendileri de değişmek zorunda kalan iki aşığın destansı aşk hikayesini anlatıyor. Durdurulamaz bir güç ve geçmişlerinin hayaletleri tarafından aralarında mesafe giren Rick ile Michonne, ölülere karşı savaş üzerine kurulmuş bir dünyada kendilerini bulurlar. Ve tabi ki, yaşayanlara karşı. Onlar düşman mı? Aşıklar mı? Kurbanlar mı yoksa galip gelenler mi?  Birbirileri olmadan, hayattalar mı yoksa onlar da birer "Yürüyen Ölü"ye mi dönüştüler?"

Daha önceki Walking Dead yapımlarına göre biraz farklı bir tema ile geliyor olsa da, Rick Grimes isminin yeterince ilgi çekeceği kesin. AMC ayrıca The Walking Dead'in son bölümlerinin çıkış tarihini de duyurdu. Dizide son düzlüğe 2 Ekim 2022'de girilecek.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 23:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.11.2022 10:11
Koskoca sayfa, dil bilgisi daha iyi bir insan bulamıyor mu? Böyle saçma sapan hatalardan dolayı kaliteniz düşüyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2022 19:26
Editör kardeşim. benim mesajımı yayınlamayıp, spoiler mesajını eklemen şahane olmuş!!! Bu kadar saygısız olmayın. Ne bir küfür, ne bir hakaret olmamasına rağmen mesajımı yayınlamamanız terbiyesizliktir!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2022 08:59
11 sezon izledik bunuda izleriz
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Walking Dead Rick Grimes Spin-Off dizisi 2023 yılında geliyor
İlginizi Çekebilir