The Suicide Squad filminin fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 23.08.2020 - 14:57
James Gunn tarafından yönetilen ve Margot Robbie'nin başrol olarak yer aldığı The Suicide Squad filminin fragmanı yayınlandı.

DC hayranları tarafından uzun bir süredir merakla beklenen DC FanDome etkinliğinde The Suicide Squad filmi özel görüntüler eşliğinde tanıtıldı. Yönetmenin ve film ekibinin bir araya geldiği etkinlikte filmin ilk tanıtım fragmanı da yayınlanmış oldu. Yayınlanan fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Galaksinin Koruyucuları serisinden tanıdığımız James Gunn‘ın senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı The Suicide Squad filmi, selefinin doğrudan bir devamı olmayacak. Ancak 2016'daki filmden birçok karakterin yaşam öyküsü anlatılacak. Ben özellikle Margot Robbie‘nin canlandırdığı Harley Quinn karakterini çok merak ediyorum.

The Suicide Squad filminin fragmanı yayınlandı

The Suicide Squad, 6 Ağustos 2021 tarihinde vizyona girecek

James Gunn imzasını taşıyan ve Harley Quinn rolüyle tekrardan karşımıza çıkan Margot Robbie'nin başrol oyuncusu olarak yer aldığı The Suicide Squad filminin ilk tanıtım fragmanı Warner Bros. Pictures tarafından yayınlandı. Yayınlanan fragmana baktığımızda filmden birçok aksiyon sahnesinin kamera arkası görüntülerine yer verildiğini görüyoruz. The Suicide Squad filminin çekimleri, koronavirüs pandemisinden çok daha önce tamamlanmıştı. Bu nedenle diğer yapımlar gibi herhangi erteleme durumu olmadı. İlk açıklanan vizyon tarihi değişmeyen yapımın 6 Ağustos 2021 tarihinde sinemaseverler ile buluşması planlanıyor.

Harley Quinn rolüyle DC evrenine geri dönen Margot Robbie'ye ek olarak başrol arkadaşı Idris Elba'da Bloodsport rolüyle kadroda yer alıyor. Filmin başrol oyuncularına The Killing, RoboCop ve For All Mankind yapımlarından tanıdığımız Joel Kinnaman ve Divergent'ın Eric'i Jai Courtney eşlik ediyor. Kinnaman filmde Rick Flag'ı canlandırırken, Courtney'de Captain Boomerang'a hayat veriyor.

James Gunn'ın yazıp yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Margot Robbie, Idris Elba, Joel Kinnaman, John Cena, Viola Davis, Jai Courtney, Michael Rooker, Flula Borg, David Dastmalchian, Daniela Melchior, Steve Agee, Mayling Ng, Peter Capaldi, Alice Braga, Pete Davidson, Nathan Fillion, Sean Gunn, Storm Reid, Taika Waititi, Joaquín Cosío ve Juan Diego Botto gibi ünlü isimler yer alıyor. Filmin müzikleri ise Sunshine, 28 Days Later, 28 Weeks Later ve X-Men: Days of Future Past gibi filmlerden tanıdığımız İngiliz film bestecisi John Murphy'e ait.

Son olarak siz bu film hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler bu filmi sinemada izlemeyi düşünüyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 01:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2020 17:54
Şimdi ilk filmi rebootluyormu bu film?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2020 17:49
Fragman degil ki bu kamera arkası görüntüleri göstermişler daha o kadar çekilmedi demekki
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Suicide Squad filminin fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir