The Boys 2.sezon için yeni fragman yayınlandı

Ersin Kılıç 5.08.2020 - 12:04
Amazon Prime'ın en başarılı ve sevilen işlerinden biri olan The Boys dizisinin 2.sezonu için aksiyon dolu yeni bir fragman daha yayınlandı.

The Boys dizisinin ilk sezonu büyük beğeni toplamış ve Amazon Prime'ın en çok konuşulan yapımlarından biri olmayı başarmıştı. 4 Eylül'de yayınlanacak olan 2.sezon için yeni bir fragman daha yayınlandı. Bu fragman aynı zamanda son fragman olarak da geçiyor. Yani kısa teaser videoları dışında dizinin 2.sezonu için başka fragman gelmeyecek.

The Boys 2.sezon için yeni fragman yayınlandı 

Dizinin 2.sezonunda fragmanda da görebileceğiniz gibi ekibin iyiden iyiye kanun kaçağı durumuna düştüklerini görüyoruz. Yeni karakterlerin de boy göstereceği dizide bir taraftan kanundan kaçan ekip, diğer taraftan süper kahramanlara karşı durmaya ve Vought şirketinin aslında neler çevirdiğini ortaya çıkarmaya çalışacaklar. Fragmanda daha önce yayınlanan balina sahnesinin öne çıktığını söyleyebiliriz. Özellikle Hugie'nin attığı çığlık gerçekten de komik olmuş.

Garth Ennis ve Darick Robertson'un aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan The Boys dizisini izlemediyseniz 2.sezon öncesinde kesinlikle tavsiye ediyoruz. Karl Urban'ın Butcher karakteri ile başrolde yer aldığı dizide Antony Star, Jack Quaid ve Erin Moriarty gibi isimler de yer alıyor. Alıştığınız süper kahraman konusuna oldukça farklı bir açıdan yaklaşan dizinin 2.sezon fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 22:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Boys 2.sezon için yeni fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir