Tenet filminin vizyon tarihleri belli oldu

Özgür Deveci 28.07.2020 - 13:17
Christopher Nolan’ın senaryosunu yazıp yönetmeliğini yaptığı Tenet filminin vizyon tarihleri belli oldu. Detaylar haberimizde!

Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 pandemisi nedeniyle bu yıl birçok yapım erteleme kararı aldı. Özellikle Kuzey Amerika’da artan koronavirüs vakalarıyla birlikte aralarında Avatar 2, Spiderman 3 ve yeni Star Wars üçlemesinin de bulunduğu Disney, Warner Bros ve Paramount filmleri geçtiğimiz günlerde ertelenmişti.

Christopher Nolan imzasını taşıyan Tenet filminin de ilk başta 17 Temmuz tarihinde vizyona gireceği açıklanmıştı. Daha sonra stüdyo sinemaların yeni güvenlik protokolleri altında sorunsuz bir şekilde açılması ve çalışması için filmi önce 31 Temmuz'a, sonra da 12 Ağustos'a ertelemişti. Hatta stüdyo tarafından son yapılan açıklamaya göre filmin vizyon tarihi süresiz olarak ertelenmişti.

Tenet filminin vizyon tarihleri belli oldu

Tenet'in vizyon tarihleri belli oldu

Christopher Nolan’ın senaryosunu yazıp yönetmeliğini yaptığı ve vizyon tarihi yılan hikayesine dönen Tenet için bir kez daha vizyon tarihi açıklandı. Aşağıda Tenet'in çeşitli bölgeler için belirlenen çıkış tarihlerine göz atabilirsiniz.

26 Ağustos 2020: Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Danimarka, Mısır, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hollanda, Macaristan, İzlanda, Endonezya, İtalya, Güney Kore, Letonya, Litvanya, Portekiz, Sırbistan, Slovakya, İsveç, İsviçre, Türkiye , Ukrayna, İngiltere

27 Ağustos 2020: Avustralya, Avusturya, Bahreyn, Kanada, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Yunanistan, Hong Kong, İsrail, Lübnan, Malezya, Orta Doğu, Yeni Zelanda, Polonya, Suudi Arabistan, Singapur, Tayvan, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri

28 Ağustos 2020: Doğu Afrika, Gana, Nijerya, Norveç, Romanya, Slovenya, İspanya, Vietnam

2 Eylül 2020: Amerika Birleşik Devletleri

3 Eylül 2020: Kuveyt ve Katar

10 Eylül 2020: Azerbaycan, Bağımsız Devletler Topluluğu, Kazakistan, Rusya

17 Eylül 2020: Kıbrıs

18 Eylül 2020: Japonya

TBD: Arjantin, Bolivya, Brezilya, Şili, Çin, Kolombiya, Kosta Rika, El Salvador, Guatemala, Honduras, Hindistan, Meksika, Nikaragua, Panama, Peru, Filipinler, Porto Riko, Güney Afrika, Uruguay ve Venezuela

Christopher Nolan'ın imzasını taşıyan filmin oyuncu kadrosunda Robert Pattinson, John David Washington, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh ve Michael Caine gibi ünlü isimler yer alıyor. Son olarak filmin yeni fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2020 22:20
Gişede korona'ya rağmen en az önceki filmleri kadar başarı sağlayacaktır, çünkü Nolan kendine has bir izleyici kitlesine sahip, o kitle zombi salgınında bile sinemaya gider.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tenet filminin vizyon tarihleri belli oldu
İlginizi Çekebilir