Tales of the Neon Sea, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 1.04.2021 - 23:44
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da, siberpunk temalı macera bulmaca oyunu Tales of the Neon Sea ücretsiz oldu.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu. Palm Pioneer tarafından geliştirilen ve Thermite Games tarafından yayınlanan point-and-click adventure türündeki Tales of the Neon, 1-8 Nisan tarihleri arasında Epic Store'da ücretsiz olarak dağıtılacak. 8 Nisan Perşembe günü Türkiye saati ile 18:00'a kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunu bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek.

Tales of the Neon Sea, Epic Store'da ücretsiz

Epic Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu

Ayrıca önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu da belli oldu. Terrible Posture Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan macera türündeki komedi oyunu 3 out of 10: Season Two, 8-15 Nisan tarihleri arasında Epic Store'da ücretsiz olarak dağıtılacak.

Tales of the Neon Sea

Entrika ve şüphe dolu bir dünyada insanlar ve robotlar, artan gerilim ve karşılıklı güvensizlik ile mücadele ediyor. Gangster kediler ise, besin zincirinin zirvesine çıkma planları kuruyor. Oyunda olayı parça parça çözmek için cinayet mahallini araştıracak, delilleri inceleyecek ve çıkarım yapma güçlerini kullanacaksınız. Şaşırtıcı derecede ayrıntılı retro piksel sanatı, modern atmosferik ışıklandırma ve muhteşem görsel efektler bu eşsiz siberpunk dünyasını canlandırıyor. Çağrışım yapan müzik ve ses tasarımı her adımda belirsizlik ve gizem katmanları oluşturuyor. Zengin ve ayrıntılı bir arka plan hikâyesini keşfederken eğlenceli ve canlandırıcı birçok başarı açılmayı bekliyor. Bu zorluklar, tuhaf ve hareketli dünyadaki yolculuğunu geliştirmek için tasarlanan anlatım ve çevre unsurlarını ustaca bir araya getiriyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 12:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tales of the Neon Sea, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir