Splinter Cell Remake yönetmeni Ubisoft'tan ayrıldı

Ersin Kılıç 17.10.2022 - 10:35
Uzun süredir beklenen kötü haber geldi ve Splinter Cell Remake yönetmeni tam 11 yıl çalıştığı Ubisoft firmasından ayrıldı.

Splinter Cell Remake, oyuncuların uzun süredir beklediği projeler arasında yer alıyor. Uzun süredir beklenen oyun için dönem dönem bazı dedikodular gelmesine rağmen hala somut bir şey görmüş değiliz. Yine yapım tarafında da bazı önemli haberler gelmeye devam ediyor. Yeni ortaya çıkan habere göre Splinter Cell Remake yönetmeni tam 11 yıl sonra Ubisoft'tan ayrıldı.

Splinter Cell Remake yönetmeni David Grivel Ubisoft'tan ayrıldı

Splinter Cell Remake yönetmeni Ubisoft'tan ayrıldı

Daha önce kariyerinde Far Cry 6, Far Cry 5, Far Cry Primal, Assassin's Creed Unity, Splinter Cell: Blacklist, Ghost Recon: Future Soldier ve Crysis 2 gibi projelerde çalışan ve 11 yıldır Ubisoft'ta yer alan David Grivel, son olarak Ubisoft Toronto'da Splinter Cell Remake yönetmenliği pozisyonunda yer alıyordu. Grivel, kendi LinkedIn sayfası üzerinden yayınladığı mesajla firmadan ayrıldığını açıkladı. Ayrılış nedenini vermeyen yapımcı, net bir mesajla bu ayrılı açıklamış ve şu ifadelere yer vermiş; 

"Ubisoft'ta 11 yıldan fazla bir sürenin ardından artık yeni bir maceraya atılma zamanım geldi. 11 yıl uzun bir süre ve bunu bir gönderide özetlemek neredeyse imkansız ama söylemeliyim ki şanslıydım. Yıllar boyunca bu kadar çok harika insanla çalıştığım için şanslıyım. Çok fazla arkadaş edindim... yeni macera mı? Bizi izlemeye devam edin."

Tabi bu ayrılık sonrasında merakla beklenen Splinter Cell Remake projesinin başına kimin geldiği henüz belli değil. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 16:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Splinter Cell Remake yönetmeni Ubisoft'tan ayrıldı
İlginizi Çekebilir