Sherlock Holmes: Crimes and Punishments, Epic Store'da bedava oldu

Ersin Kılıç 10.04.2020 - 11:41
Steam versiyonu 60 TL fiyat etiketi ile satılan Sherlock Holmes: Crimes and Punishments, Epic Games Store'da bu haftanın bedava oyunları arasında yer alıyor.

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments, Epic Games Store'da bedava oldu. Bildiğiniz gibi Epic Games, her hafta oyunculara farklı oyunları bedava olarak vermeye devam ediyor. Genelde iki oyun şeklinde ilerleyen bu süreçte bir tane büyük çaplı oyun görüyoruz. Bu hafta ise iki önemli oyun Epic Games Store'da bedava oldu.

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments, Epic Store'da bedava oldu

Bunlardan birisi en ünlü dedektiflerden biri olan Sherlock Holmes'un Crimes and Punishments macerası oluyor. Diğer bedava olan oyun ise Bioshock oyunlarından ilham alan ve oynanış olarak da seriye benzeyen Close to the Sun. her iki oyunu da 16 Nisan'a kadar bedava olarak kütüphanenize ekleyebileceksiniz.

Bu haftanın oyunları dışında her zaman olduğu gibi önümüzdeki haftanın oyunları da listelendi. Üstelik 16 - 23 Nisan arasında bedava olacak oyunlara baktığımızda Just Cause 4 gibi önemli bir oyunu da görüyoruz. Bunun dışında Wheels of Aurelia oyunu da Just Cause 4 ile birlikte bedava olacak.

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments, Epic Store'da bedava oldu

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments hakkında

Tüm zamanların en çok takdir edilen dedektifi ol: Sherlock Holmes! Bir dedektif olarak, cinayetler, kayıp vakaları, baş döndüren hırsızlık olayları ve seni zaman zaman fantastik dünyalara götürecek sayısız soruşturmalar gibi heyecan verici ve birbirinden farklı olayları çözmek için etkileyici yeteneklerini kullan.

Vicdanını mı dinleyeceksin, yoksa kanunları mı uygulayacaksın? Crimes & Punishments'taki büyük aksiyon özgürlüğü, soruşturmalarını istediğin gibi yürütmene fırsat tanıyor.

Close to the Suns hakkında

Yıl 1897. Uluslararası suların derinliklerinde, Helios hareketsizce durmaktadır. Acımasız dalgalar geminin gövdesine vururken, tepede karanlık bulutlar belirmektedir. Olağanüstü bir işçilikle süslenmiş devasa altın heykeller göz alabildiğince uzanmaktadır.

Nikola Tesla'nın öngörülerinden doğan Helious, en büyük bilimsel akıllar için bir cennet niteliği taşımaktadır. Burası, devlet denetiminden ve gözlerden uzak, sınırsız bir araştırma ütopyasıdır. Burada madde ve zamanın sınırları özgürce zorlanmaktadır.

Gazeteci Rose Archer, kız kardeşini aramak için adaya ayak basar. Kısa süre içinde her şeyin göründüğü gibi olmadığını keşfeder. Büyük salonlar boşboştur. Etrafı çürüyen etin leş gibi kokusu sarmıştır. Giriş üzerinde tek bir kelime yazmaktadır... KARANTİNA!

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.04.2020 13:07
Dedektiflik oyunu oynamak istiyorsanız l.a noire ı tavsiye ederim
MK Okuru
MK Okuru 11.04.2020 22:32
La yürü git. La noire ne? Gta nın yan sanayisi :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.04.2020 20:36
gene çok güzel oyunlar vermişler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sherlock Holmes: Crimes and Punishments, Epic Store'da bedava oldu
İlginizi Çekebilir