Shakedown: Hawaii oyunu Wii ve Wii U platformlarına geliyor

Özgür Deveci 27.06.2020 - 14:41
VBlank Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan tek oyunculu aksiyon oyunu Shakedown: Hawaii oyunu Wii ve Wii U platformlarına geliyor.

VBlank Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan tek oyunculu aksiyon oyunu Shakedown: Hawaii oyunu Wii ve Wii U platformlarına geliyor. Geliştirici ekip Shakedown: Hawaii'nin 9 Temmuz'da Wii ve Wii U platformları için 29,90$ fiyat etiketiyle satışa sunulacağını duyurdu. Oyunun Wii sürümü 3000 kopya ile PAL bölgelerde sınırlı kalacak.

Shakedown: Hawaii oyunu Wii ve Wii U platformlarına geliyor

Shakedown: Hawaii oyunu Wii ve Wii U platformlarına geliyor

VBlank Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan tek oyunculu aksiyon oyunu Shakedown: Hawaii oyunu Wii ve Wii U platformlarına geliyor. Oyunun Wii ve Wii U sürümleri, mogul güncellemesi, full tank güncellemesi ve oyunun çıkışından sonra oyuna eklenen daha birçok ince ayar, iyileştirme ve optimizasyon dahil olmak üzere şu anda yayınlanan tüm içerik ve özellik güncellemelerini içeriyor.

Daha önce hiç deneyim etmediyseniz, geliştiriciler oyunu şöyle özetliyor. Kurumsal imparatorluğunu kur ve rekabeti yok et. Shakedown: Hawaii, misyonlar, yan görevler, arcade mücadeleleri ve imparatorluk inşası ile dolu 16-bitlik açık bir dünyada üç kahramanı takip ediyor. Adayı yürüyerek, arabayla veya tekneyle keşfet. Her bir karesi alışveriş yapmak için dükkanlar, hırsızlık yapmak için evler, etkileşimde bulunmak için siviller ve keşfedilecek sırlarla dolu. Sen... batmak üzere olan bir şirketin CEO'susun. Online alışverişler perakende mağazaların, ortak araba kullanımı taksilerin ve İnternet yayınları da videocuların sonunu getirdi. Şirketini kurtarmak için 'modern işletme' yöntemlerini öğrenmen gerek. Misyonları tamamlayarak, işletmeleri satın alarak, rakipleri sabote ederek, araziyi 'yeniden imar ederek' ve koruma parası için dükkanları haraca bağlayarak kendi 'meşru' şirketini kur. Tüm ada ganimetlerle dolu... ya da en azından doğru iş modeliyle öyle olabilir.

Shakedown: Hawaii'nin Wii sürümü 9 Temmuz Cuma günü saat 20:00'da 29.99$ fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Oyunun Wii U ve Steam sürümü Ağustos ayında gelecek. Retro City Rampage'in devamı olan Shakedown: Hawaii, ilk olarak Mayıs 2019'da PlayStation 4, Switch, PS Vita ve PC için piyasaya çıkmıştı. Eylül 2019'da da Nintendo 3DS platformuna gelmişti. Son olarak oyunun tanıtım fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 09:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2020 14:52
Bu konsollara hala daha oyun çıkıyor muydu yaw? Özellikle Wii'ye?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shakedown: Hawaii oyunu Wii ve Wii U platformlarına geliyor
İlginizi Çekebilir