Ryan Reynolds, Marvel ile görüşmelere başladığını açıkladı

Ersin Kılıç 16.10.2019 - 15:40
Deadpool, Marvel sinematik evrenine yaklaşıyor

Disney'in Fox'u satın almasından sonra akıllara tabi ki X-Men evreninin Marvel sinematik evrenine katılma olasılığı gelmişti. Satın alma işleminden sonra gelen açıklama ise bu birleşmenin olacağını işaret etse de bunun için biraz daha beklememiz gerektiğini gösteriyordu. Nitekim Marvel'ın yeni fazında bu birleşmeye dair bir ibare görmedik. Bir sonraki fazda ise başta X-Men karakterleri olmak üzere Fox bünyesinde olan birçok karakterin evrene dahil olmaya başladığını göreceğiz. İşte bu karakterlerden birisi de Deadpool olacak.

Ryan Reynolds, Marvel ile görüşmelere başladığını açıkladı

Hatırlarsanız satın alma sonrası Marvel tarafından bir açıklama gelmiş ve Deadpool'u canlandıran Ryan Reynolds hariç birçok oyuncunun değiştirileceği belirtilmişti. İşte bu açıklamalar sonrasında Marvel ve Ryan Reynolds ilk defa bir araya geldi. kendi sosyal medya hesabı üzerinde esprili bir mesaj ile Marvel görüşmelerini doğrulayan Ryan Reynolds, bu görüşmelerin içeriği ve detayı konusunda ise bir açıklama yapmadı.

"Anthony Stark rolü için seçmelere katıldım. Rolü almaya yaklaşamadım bile ama şok tabancalı iyi bir adam bana çıkışa kadar eşlik etti" mesajını yayınlayan Reynolds, ayrıca Marvel Studios logosu önünde bir fotoğraf da paylaşmış.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ryan Reynolds, Marvel ile görüşmelere başladığını açıkladı
İlginizi Çekebilir