Ryan Reynolds, Deadpool 2 için konuştu

Onur Güner 15.11.2016 - 17:29
Olayları birinci ağızdan duyuyoruz
Marvel evreninin haylaz çocuklarından olan Deadpool'un sinemaya uyarlaması gerçekten dünya genelinde çok başarılı olmuştu. Özellikle 58 milyon dolarlık kısık bütçesi ile toplam 782 milyon dolar gibi büyük hasılat toparlaması tabii ki yapımcılarının yüzünü bir hayli güldürmüştü. Ancak herkes biliyor ki filmin bu denli başarılı olmasındaki en büyük etken kesinlikle filmin başrolü ünlü ve başarılı aktör Ryan Reynolds. Bu başarının ardından haliyle yapımcılar serinin 2. filmi için kolları sıvadığını söylemişti. Serinin hayranları filmin 2. için heyecanlı bir şekilde beklerken maalesef üzücü bir haber gelmiş ve yönetmen koltuğunda oturan Tim Miller ile Ryan Reynolds fikir ayrılıklarına düştüğü için Tim Miller görevinden ayrılmıştı. Hakkında pek çok şey yazılıp çizilen Deadpool için sonunda bütün iddialara cevap olarak ünlü aktör Ryan Reynolds bir açıklama yaptı.

Ryan Reynolds, Deadpool 2 için konuştu
Ünlü aktör yaptığı açıklamada, ''Ben sınırlarımı bilen birisiyim. Yetkimi nerede kullanacağımı, nerede insanlara özgürlük tanıyacağımı çok iyi biliyorum. Yönetmenimiz Tim Miller ile konuşurken efektlere karışıp öyle yapalım diyemem. Kendisi bu konularda bir uzman ve benim bu konu hakkında hiçbir bilgim yok. Ancak filmdeki karakterlerin nabzını tutmak, onları tasarlamak ve onları anlamak konusunda ben de uzmanım. Herkes Deadpool için ne kadar uğraştığımı biliyor ki ben bu karakter ile tam 11 yıllık bir geçmişim var. Artık bu karakterle bir bütünüm. Şimdi film başarılı oldu diye arkama yaslanıp olayları izleyemem aksine filmin üzerine daha çok düşer, müdahale ederim.'' sözlerine yer verdi. Yani belli oluyor ki Tim ve Ryan, filmdeki karakterler konusunda anlaşamamışlar.

Ayrıca çıkan bazı dedikodulara göre 2. filmin bütçesi 180 milyon dolar olacak ve bundan dolayı da filmin yönetmeni Tim Miller bu parayla yeni karakterler eklemek ve yeni fantastik sahneler çekmek istemiş ancak Ryan Reynolds bunun ilk filmin havasını bozacağından endişelendiği için kabul etmemiş ve anlaşmazlık buradan çıkmış. Bir diğer söylenti ise serinin 2. filminin başına John Wick'den tanıdığımız ünlü yönetmen David Leitch geçebilir. Bakalım bu iddialar doğru mu önümüzdeki günlerde öğreneceğiz.
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 03:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.11.2016 01:54
ryana güveniyorum onunda dediği gibi bütçe arttı diye atmosferi kötü şekilde etkileyecek abartı şeylere gerek yok
MK Okuru
MK Okuru 17.11.2016 02:14
oğlum hasta mısınız ya hey allahım :D
MK Okuru
MK Okuru 16.11.2016 12:07
vaaay Ryan'a güveniyormuş sanki askerlik arkadaşı:)))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.11.2016 20:16
Ryan'a katılıyorum, film döngüsü Deadpool çevresinde dönmeli yoksa filmin havası bozulur.

Bu bir süper kahramanlar filmi değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.11.2016 20:39
çok fazla karakter deadpoola gitmez,çünkü avengers tarzında superkahraman filmi değil bu,bu adamın yanına-1-2 tane gırgır yapacak karakterler koymaları ve hikaye döngüsünde olaya devam etmeleri gerekiyor,çünkü filmin % 99 u deadpoolun üzerine olmak zorunda,fazla superkahraman istesem avengers izlerm
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ryan Reynolds, Deadpool 2 için konuştu
İlginizi Çekebilir