RPG oyunu Disjunction bu yaz çıkıyor

Batuhan İnce 20.02.2020 - 16:44
Cyberpunk temalı gizlilik-aksiyon RPG oyunu Disjunction, Playstation 4, Xbox One, Ninteno Switch ve PC için bu yaz çıkıyor.

Ape Tribe Games’in geliştirdiği ve Sold Out Sales and Marketing’in yayıncılığını üstlendiği Cyperpunk Gizlilik - Aksiyon RPG oyunu Disjunction bu yaz PS4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için çıkış yapacak.

Disjunction, 2048 yılının New York şehrinde geçen tek kişilik bir RPG oyunudur. Birbiri ile bağlanılı üç karakterin hikayesini deneyim edeceğimiz yapım. Yapımcı şirketin topluluk yöneticisi olan Sean Labode, Disjunction’ın zorlu bir Cyberpunk deneyimi arayan oyuncular için yaratılmış bir oyun olduğunu söylüyor. Eski tarz izometrik RPG oyunlarını özleyen kesime ilaç gibi gelecek olan oyun kendine has piksel grafikleri ile dikkat çekiyor.

Yapımcı şirket oyunun 27 Şubat ile 1 Mart tarihleri arasında, PAX East 2020 etkinliğinde oynanabilir olacağını duyurdu. oyun içerisinde yöneteceğimiz karakterlerden biri olan özel dedektif Frank Monroe karakteri bu etkinlikte gösterilecek demoda tanıtılacakmış.

RPG oyunu Disjunction bu yaz çıkıyor

Oyunun Steam açıklaması ise şu şekilde:

“Sizleri geleceğin New York şehrinin, distopik yer altı dünyasına davet eden Disjunction; şehirlerinin kaderini değiştirecek üç farklı karakterin iç içe geçmiş hikayesinin anlatıldığı tek kişilik, Cyberpunk, gizlilik-aksiyon, Rol Yapma Oyunudur. “

“Hardcore gizlilik mekanikleri ile seçimlerinizin gerçek birer sonuçlarının olacağı klasik bir RPG oyunu olan Disjunction, oyunculara kendi oyun tarzlarına uygun yaklaşımlara sahip olma özgürlüğü verir. Acımasızca savaşmayı ya da yüzleşmelerden kaçınarak gizlenmeyi seçebilirsiniz. “

Ana Özellikler

-Bölümleri ister gizli, ister kafa kafaya savaşarak tamamlıyor olun tarzınıza uygun ve zorlu bir oynanış sunar.
-30’dan fazla, tamamen elle yaratılmış bölümler.
-Her biri kendine has yeteneklere sahip üç farklı karakter. Oyun tarzınızı kişiselleştirmek için cybernetic yükseltmeler ve yetenekler.
-Oyuncuların seçimlerine ve bu seçimlerin sonuçlarına tepki gösteren bir hikaye ilerleyişi.
-Sanatsal piksellerle yaratılmış mekanlar ve karakterler.
-Dan Farley tarafından bestelenen ortam müzikleri.

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTX 660
Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: DirectX compatible

Tek oyunculu RPG oyunu olan Disjunction; PS4, Xbox One, Switch ve PC için bu yaz çıkacak. Oyun şuan için İngilizce, Fransızca, Almanca ve İspanyolca dillerini destekliyor. Desteklenen diller içerisinde ne yazık ki Türkçe bulunmuyor. Oyunun Steam Sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 08:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
RPG oyunu Disjunction bu yaz çıkıyor
İlginizi Çekebilir