Playstore’da Yaz İndirimleri Başladı

Basın Bülteni 26.06.2024 - 17:14
Playstore'da yaza özel indirim kampanyası başladı. Spider Man, God of War gibi popüler oyunlar yüzde 90'a varan indirimlerle satışa sunuluyor.

Oyunseverlere avantajlı fiyatlarla oyun satın alma ve geniş ödeme seçenekleri sunan Türk Telekom’un dijital oyun platformu Playstoreda, yaza özel indirim kampanyası başladı. ?27 Haziran-11 Temmuz ?tarihleri arasında geçerli olan kampanya dahilinde Spider Man, God of War, Gotham Knights, Uncharted ve The Last of Us gibi çok sayıda oyun %90’a varan ?indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Popüler Oyunlar İndirimli Fiyatlarla Playstore’da

Popüler PC oyunlarını, taksitli ve mobil ödeme imkânlarıyla oyunseverlere ulaştıran Playstore, yaza özel indirim kampanyasını hayata geçirdi. 

Playstore’un indirim kampanyası ile Playstation PC ve Warner Bros gibi dünyaca ünlü yayıncıların oyunlar?ı avantajlı fiyatlarla oyunseverlere sunuluyor. İndirim dahilinde Peter Parker ile maceraların yaşandığı Spider Man, vahşi İskandinav topraklarında oyun tutkunlarını yolculuğa çıkaran God of War, Gotham City’de aksiyon dolu serüven yaşatan Gotham Knights, hazine avcıları ile çeşitli tarihi gizemleri ortaya çıkaran Uncharted ve dünyayı etkileyen virüs sonrası hayatta kalma mücadelesini içeren The Last of Us gibi birçok oyun Playstore’da indirimle satışa sunuluyor. ?

Playstore kullanıcıları, tüm satın alımlarında, kredi kartı, mobil ödeme ve Türk Telekom evde internet faturalarına ek 12 aya varan taksit imkânı gibi geniş ödeme seçeneklerinden yararlanmaya devam ediyor.

Kampanya 27 Haziran- 11 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2024 02:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2024 17:29
ABD fiyatlarından oyun satıyorlar. Bana ne faydası var? Steam'den ne farkı var bunun?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.06.2024 21:57
Geldiğimiz hale bak taksitle oyun alıyoruz artık...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstore’da Yaz İndirimleri Başladı
İlginizi Çekebilir