Mortal Shell çıkış tarihi duyuruldu

Alparslan Gürlek 5.08.2020 - 18:48
Merakla beklenen Souls-like türünde geliştirilen Mortal Shell için çıkış tarihi duyuruldu. Yayınlanan bir fragman ile çıkış tarihinin duyurusu yapıldı.

Dark Souls oyunları ile aramıza katılan Souls-like türünde geliştirilen Mortal Shell için çıkış tarihi duyuruldu. PlayStation resmi YouTube hesabından paylaşılan bir fragman ile oyunun çıkış tarihi belli oldu.

Mortal Shell çıkış tarihi duyurusu fragmanı yayınlandı

Oyunlarda zorlanmayı sevenlerin ve zor oyunları bitirmenin hazzına varmak isteyen oyuncular için sevindirici haber! Geliştiricinin "Dark Souls'tan daha zor" diyerek betimlediği oyunu Mortal Shell için çıkış tarihi belli oldu. Karanlık dünyasının nemli mağaralarında ve kokuşmuş bataklıklarında boğulmak isteyen oyuncular için Mortal Shell, 18 Ağustos 2020 tarihinde raflarda yerini alacak.

Haziran ayında ilk oynanış videosuyla karşımıza çıkan Mortal Shell, Souls-like severlerin ağzı açık izlediği bir oyun olmuştu. Geliştiricilerin kendi tabiriyle "Dark Souls'u çok seviyorduk, bu yüzden ona benzer bir şeyler yaptık" diyerek geliştirdiği oyun Souls oyunlarını seven insanlar tarafından büyük ilgi gördü. Öyle ki oyun kapalı beta sürecine girdiğinde inanılmaz yığılmalar yaşandı.

Kapalı beta süreci de tabi hal böyle olunca çok uzun sürmedi, oyunculardan gelen yoğun talep nedeniyle Mortal Shell kapalı betadan çıktı. İsteyen herkesin erişebileceği açık beta sürecine geçti. Bu süreçte oyunculardan geri bildirimler alınarak oyundaki hatalar, eksikler ve düzeltilmesi gereken ne varsa üzerinde çalışıldı. Öyle bir sektör ki, önce çıkıp sonra kapalı betaya geçen oyunları da gördü -Crucible-, kapalı betayla başlayıp oyuncuların ısrarına dayanamayıp açık betaya geçen oyunları da.

Mortal Shell'i Steam üzerinde aratıp çıkış tarihini görünce üzülen okurumuz, yapma! Oyun ilk yıl Epic Games Store özel olarak çıkacak, ardından gelen 2021 yılında da Steam'de yayınlanacak. Bu yüzden an itibariyle Steam çıkış tarihi 2021 olarak gözüküyor. Steam dışında PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store mağazalarında ise 18 Ağustos 2020 tarihi itibariyle satın alınabilir olacak.

Mortal Shell çıkış tarihi duyuruldu

Oyun hali hazırda ön siparişe açık durumda Epic Games Store'da alınabilir. Bu kalitede bir oyuna nispeten uygun sayılabilecek 119 Türk Lirası gibi bir fiyattan satılmakta. Bana bu fiyat ilerleyen günlerde ansızın yükselecek gibi geliyor, söylemiş olayım. Eğer almaya niyeti olan varsa elini çabuk tutsun, söylemedi demeyin.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 10:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2020 06:29
Ds tan zorsa sorun yok ama bb dan zorsa olmaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2020 11:41
Betasını beğenip,tam oyunu 49 TL ye almıştım.Horizon Zero Dawn için 79 TL vermiştim,epic bu konularda çok şakacı!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2020 11:30
Oyun ne kadar güzel gözükürse gözüksün bağımsız bir firmanın elinden çıkıyor sonuçta fiyatı bu kadar pahalı olmamalı. Ön siparişi 120 lira sonra 200 den aşağı inmez resmen kumar gibi birşey bu oyuna para yatırmak içinden ne çıkacağını asla kestiremezsin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mortal Shell çıkış tarihi duyuruldu
İlginizi Çekebilir