Monster Hunter Wilds Oynanış Fragmanı

Tunay Şahin 31.05.2024 - 01:54
Monster Hunter Wilds yeni oynanış fragmanında çok vahşi görünüyor. Capcom'un yeni oyunu, 2024'te PS5, Xbox Series X/S ve PC'ye geliyor.

Daha önce gizemli olan yeni Monster Hunter oyunu hakkında nihayet birkaç detaya daha sahibiz. Capcom, Sony'nin State of Play etkinliğinde yeni bir Monster Hunter Wilds oynanış fragmanı yayınladı ve bu fragmanda serbest akışlı bir dövüş, oldukça karanlık görünen bir dünya ve Final Fantasy chocobo'ya çok benzeyen bir canavar da dahil olmak üzere bazı yeni canavarlar yer alıyor. Capcom, yeni oyunun "yaşayan bir dünyada" geçtiğini belirtiyor.

Monster Hunter Wilds Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Monster Hunter Wilds, Capcom'un Resident Evil, Street Fighter ve Devil May Cry gibi oyunlarını geride bırakarak en çok satan oyunu haline gelen 2018 yapımı açık dünya oyunu Monster Hunter World'ün devamı niteliğinde. Fragmanda görülen serbest akışlı dövüş mekanikleri, oyunculara daha akıcı ve dinamik bir deneyim sunacak gibi görünüyor. Oyunun karanlık atmosferi ve yeni canavar çeşitliliği, serinin hayranlarına taze ve heyecan verici bir macera sunuyor.

Monster Hunter Wilds'in Çıkış Tarihi ve Platformlar

İlk kez geçen yıl The Game Awards'ta duyurulan Monster Hunter Wilds, önümüzdeki yıl PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC platformlarına gelecek. 2023 ayrıca Pokémon Go geliştiricisi Niantic'in MonHun mobil yan ürünü Monster Hunter Now'ın ve EA'nın Wild Hearts ile canavar avlama türünü ele almasına tanık oldu. Monster Hunter Wilds, serinin mirasını devam ettirerek, oyunculara daha önce görülmemiş bir av deneyimi sunmayı hedefliyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2024 08:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monster Hunter Wilds Oynanış Fragmanı
İlginizi Çekebilir