Marvel's Avengers'ın ne kadar süreceği ortaya çıktı

Furkan Güler 8.10.2019 - 14:32
Merak edilen soru cevaplandı.

Marvel hayranlarının heyecanla beklediği yeni oyun Marvel's Avengers'tan yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Marvel sinematik evreni haricinde çizgi romanlarda karşımıza çıkmış karakterleri de gösteren oyunun ne kadar süreceği belli oldu. Crystal Dynamics'te marka yöneticisi olarak çalışan Rich Briggs, oyunun ne kadar süreceği ile ilgili soruyu oyunculara bağladı. Bu sürenin oyunun ne kadar derine inmemize bağlı olarak farklılık göstereceğini söyleyen Briggs, ana senaryonun 10 - 12 saat arası süreceğini açıkladı. Ancak oyunda yer alan her şeyi göstermek istersek oyunun 30 saati geçebileceğini belirten Briggs, bu açıklamasıyla az da olsa oyuncuları memnun etti.

Marvel's Avengers'ın ne kadar süreceği ortaya çıktı

Oyun için uzun oynanış görüntülerini geride bıraktığımız günlerde yayınlayan yapımcılar, oynanışı etkileyen unsurlarda değişiklik yapabileceğimizi söylemişti. Buna paralel olarak arayüz tarafında değişiklik yapmaya izin verileceğini belirten yapımcılar, oyunu isteyenler için daha gerçekçi bir hale sokmaya çalışmışlar. Saf aksiyon sahneleri içeren Marvel's Avengers, özellikle aksiyon sahneleriyle kendini oyunculara sevdirecektir. Marvel sinematik evreninden farklı olarak başka bir hikayeyi işleyen oyun, umarız satışlarda başarılı olur.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 01:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.10.2019 10:33
Zaten belli bi senaryosu olan bi oyun 12 saat normal. Tabi kişinin oynama becerisinede bağlı. Gelir şimdi ps4 spidermanciler b.k atmaya
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.10.2019 21:09
12 saatlik seri sonunda bütün mcu bitecek sandım sevindim bir an, oyunmuş, neyse...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Avengers'ın ne kadar süreceği ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir