Avengers 4 sonrası çıkacak Eternals filmi ne zaman çekilecek?

Ersin Kılıç 7.11.2018 - 11:18
Thanos'un bu konu ile ne alakası var?

Marvel çizgi romanlarıyla haşır neşir olanlara The Eternals ismi aslında çok yabancı değil. Marvel Sinematik Evreni'nin başında olan Kevin Feige yaptığı açıklamalarda sık sık The Eternals'ı sinematik evrene katmak istediğinden bahsediyordu. İşte bu dahil etme durumu Avengers 4 sonrasında yaşanacak.

The Eternals kimdir? Marvel evrenine ne zaman katılacaklar?

Avengers 4 sonrasında sinematik evren için keskin bir viraj alınacak. Vedalar dışında yepyeni karakterlerin ve hikayelerin de olaya dahil olacağını göreceğiz. İşte bu hikayelerden biri olan The Eternals için duyuru yapılmış ve filmin Chloe Zhao tarafından yönetileceği rapor edilmişti. Henüz hakkında fazla açıklama yapılmayan The Eternals filminin Eylül 2019'da çekimlerinin başlayacağı da belirtildi. Filmin gösterim tarihi ise tam belli olmasa da 2020 olarak düşünülüyor. Peki nedir bu The Eternals?

1976 yılında Marvel'ın deneyimli isimlerinden biri olan Jack Kirby tarafından kaleme alınan The Eternals, antik mitolojilerden esinlenerek oluşturulan ve kozmik ırk diyebileceğimiz bir ırkı temsil ediyor. Marvel evreninin en güçlüleri olan ve Tanrı olarak da tabir edilen Clestials tarafından yaratılan The Eternals ırkı, aslında bir dizi deney sonucu ortaya çıkmış olan kozmik bir ırk. Bu ırkın yozlaşmış, daha doğrusu deforme olmuş haline ise Deviant deniyor. Yani The Eternals'ın varoluşları binlerce yıl öncesine dayanıyor olsa da olayların sonucu Thanos'a kadar geliyor çünkü Thanos aslında bir Eternals ve Deviant melezi. Alars ve Sui-San'ın çocuğu olan Thanos'un Marvel Evreni'ne nasıl bir bela açtığını zaten hepimiz biliyoruz. Kısacası The Eternals mevcut olaylardan çok daha öncesini anlatacak ve hikayenin bütünlüğünü de sağlamış olacak. Bir nevi Marvel Evreni'ndeki Clestials, Eternals, Deviant gibi önemli ırkların kökenini de öğrenmiş olacağız. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 18:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.11.2018 20:04
Dc de nal toplaskn :))))
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel'ın yeni bombası The Eternals'ın çekim tarihi belli oldu!
İlginizi Çekebilir