Marvel'ın ilk müslüman kahramanı Ms.Marvel dizisinden fragman geldi

Ersin Kılıç 16.03.2022 - 12:08
Disney+ kanalında yayınlanacak olan yeni Marvel dizisi Ms. Marvel için beklenen ilk fragman sonunda yayınlandı.

Marvel Sinematik Evreni'nin ilk Müslüman süper kahramanı olan Ms. Marvel 'ın aynı ismi taşıyan dizisi için ilk fragman nihayet yayınlandı. Diğer Marvel dizilerinde olduğu gibi Disney+ platformunda yayınlanacak olan Ms. Marvel dizisinin bu fragmanında dizinin tonlaması ve konusu dahil olmak üzere birçok noktaya değinilmiş. Iman Vellani tarafından canlandırılan Kamala Khan'ın dizide süper güçlere kavuşmasına tanıklık edeceğiz. 

Ms.Marvel dizisinden ilk fragman geldi

Öncelikle dizinin tonlamasına baktığımızda biraz daha genç yaştaki seyirciler için hazırlandığı kendisini belli ediyor. Tıpkı çizgi romanlarda olduğu gibi Captain Marvel hayranlığı dizide de vurgulanmış. Fakat fragmanda özellikle karakter güçlerinde çizgi romana kıyasla bazı değişiklikler yapıldığı da göze çarpıyor. Muhtemelen bu değişiklikler bazı tartışma ve teori videolarını da beraberinde getirecektir.

Ms. Marvel dizisinde Pakistan kökenli Amerikalı bir Müslüman olan Kamala Khan'ın hikayesini izleyeceğiz. 16 yaşında olan ve New Jersey'de yaşayan karakteri daha önce herhangi bir projede yer almayan fakat Captain Marvel 2 filminde göreceğimiz Iman Vellani canlandıracak. Bu oyuncuya Aramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher, Laith Naki, Azher Usman, Travina Springer ve Nimra Bucha gibi isimler eşlik edecek. Dizide Captain Marvel hayranı olan karakterin güçlerine kavuşması ve bu güçlere adapte olma süreci işlenecek.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 11:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.03.2022 09:51
Ya ne izlicem. Yeni bi karakter yarasalar daha iyiydi. Ms. Marvel olmasaydı iyiydi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2022 18:35
başı açık ya ahlakımızı bozarsa??????
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2022 13:54
Hedef kitlesi olarak çok daha genç bir kitleyi hedef aldığı düşünülürse fena durmuyor gibi. Shang-chi de aşağı yukarı böyleydi, müthiş sıkılmıştım izlerken ama küçük kardeşimin çok hoşuna gitmişti.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel'ın ilk müslüman kahramanı Ms.Marvel dizisinden fragman geldi
İlginizi Çekebilir