Marvel Future Revolution PAX East sırasında duyuruldu

Berat Darıcı 3.03.2020 - 10:35
Marvel Future Revolution, iOS ve Android cihazlar için PAX East 2020 sırasında duyuruldu. Oyun hakkında tanıtım videosu da paylaşıldı.

Netmarble tarafından geliştirilen açık dünya rol yapma oyunu Marvel Future Revolution duyurdu. iOS ve Android cihazlar için geliştirilen oyunda Omega Flight ekip üyesi oluyoruz. Evrenin son savunma hattı olarak görev yapmaktayız.

Marvel Games tarafından yayınlanan oyunun çıkış tarihi hakkında bir detay verilmedi. PAX East 2020 sırasında duyurulan oyun hakkında bazı küçük detaylar var. Oyunda kötü kahraman olarak Red Skull, Baron Mordo, M.O.D.O.K., Green Goblin, ve Red Goblin olacak. İyi taraf olan süper kahraman kısmında ise bizleri Kaptan Amerika, Doktor Strange, Örümcek Adam ve Kaptan Marvel karşılamakta.

Marvel Future Revolution için ön kayıt tarihleri bilinmemekte. Oyun için tanıtım videosu paylaşıldı. Oyunun bu yıl piyasaya çıkması bekleniyor. Oyuna çıkışının ardından ya da ilerleyen zamanlarda daha fazla süper kahramanın ve kötü adamların eklenmesine ise kesin gözüyle bakılıyor.

Marvel Future Revolution PAX East sırasında duyuruldu

Marvel Future Revolution ücretsiz olacak.

Oyunun hikayesi Marc Sumerak tarafından kaleme alındı. Convergence adı verilen büyük bir çarpışma ile ortaya çıkan evrenin felaketi konu alınmakta. Oyun ücretsiz olacak.

Oyun, ücretsiz olarak çıkacağı için oyun içinde kozmetik satışı kesinlikle olacak gibi duruyor. Çok oyunculu oyunda oyuncular kendi görünümleri üzerinde özelleştirme yapabilecekler. Bill Rosemann'in söylediklerine göre kombinasyon sayısı bir hayli fazla olacak. Oyunun çıkışının ardından da karakter özelleştirmeleri için daha fazla içerik devamlı eklenmeye devam edecek. Oyunun kaç kişilik takımlar halinde oynanacağı hakkında bir detay ise verilmedi. Oyunun geliştiricisi  Netmarble daha önce Marvel: Future Fight oyununu da geliştirmişti. Oyun hem hardcore hem de casual oyuncular için uygun olacak şekilde geliştiriliyor. Fakat Future Fight oyuncularının endişelenmesini gerektirecek bir durum yok. Söylenene göre 120 milyonun üzerinde oyuncu tarafından indirilen  Future Fight için güncellemeler gelmeye devam edecek.

Marvel Future Revolution'ın resmi web sitesine buraya tıklayarak gidebilirsiniz. Oyun için ilerleyen tarihlerde bir beta yapılması planlanıyor. Eğer betaya katılmak istiyorsanız takibi bırakmayın. Oyun için paylaşılan tanıtım videosunu ise aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde popüler hayatta kalma korku oyunu Dead by Daylight'da mobil için duyurulmuştu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel Future Revolution PAX East sırasında duyuruldu
İlginizi Çekebilir