Marvel dizisi Helstrom'dan ilk fragman yayınlandı

Özgür Deveci 27.07.2020 - 21:35
Marvel'ın merakla beklenen yapımlardan biri olan Helstrom'un çıkış tarihi ve ilk fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde!

Marvel Sinematik Evreni'nin bu yıl en çok beklenen yapımlardan birisi olan Helstrom, Paul Zbyszewski’nin çizgi roman karakterleri Daimon ve Satana Hellstrom'a dayanıyor. Geçtiğimiz Cuma günü Paul Zbyszewski ve Tom Austen, Sydney Lemmon, Elizabeth Marvel, Robert Wisdom, Ariana Guerra, June Carryl ve Alain Uy'dan oluşan oyuncu kadrosu Comic-Con at Home panelinde yeni dizinin ilk duyurusunu gerçekleştirdiler.

Dizinin tüm bölümleri 16 Ekim 2020 tarihinde Hulu'da yayınlanacak. Helstrom, gizemli ve güçlü bir seri katilin kendine özgü karakteri ve becerileri olan çocuklarını konu alacak. TV için hazırlanan dizinin yapımcılığını ise Karb Zreik, Jeph Loeb ve Paul Zbyszewski üstleniyor.

Marvel dizisi Helstrom'dan ilk fragman yayınlandı

Marvel'ın yeni dizisi Helstrom'dan ilk teaser yayınlandı

Dizinin yapımcılarından Zbyszewski, Comic-Con panelinde sırasında "Serinin şeytani korku türünde kökleri olduğu düşünürsek karanlık, ağır ve kanlı bir yapım olacağını garanti ediyorum. Dizi, The Son of Satan'ın bir uyarlaması aslında, o nedenle gerçekten kötü bir baba hikayesi. Gerçek dünyaya biraz daha entegre ettik fakat bu türe hep bir ilgim vardı. Bu, birlikte doğduğumuz ve yarattığımız aile hakkında. Bu doğaya karşı beslenen gerçek bir hikaye. Bunu genetik olarak doğduğumuz şeylerden miras alıyoruz ve yanımızda taşıyoruz. Çünkü yapmak zorundayız. Bu, büyüdüğümüz ortamımız ve büyüdükçe izlediğimiz değerlerle de ilgili yargılama yeteneğimizi ve ahlakımızı etkiliyor.” ifadelerinde bulundu.

Helstrom, Paul Zbyszewski tarafından Marvel Comics karakterleri Daimon ve Satana Hellstrom'a dayanan ve Hulu'da yayınlanacak Amerikan yapımı bir TV dizisidir. Tom Austen ve Sydney Lemmon'un başrollerini paylaştığı dizi, gizemli ve güçlü bir seri katilin çocuklarını konu alıyor. Elizabeth Marvel, Robert Wisdom, Ariana Guerra, June Carryl ve Alain Uy gibi ünlü isimlerinde yer aldığı dizi ilk olarak Mayıs 2019'da duyurulmuştu. 7 Ekim 2019 tarihinde Kanada'nın Vancouver şehrinde başlayan dizinin çekimleri ise, 14 Mart 2020'de tamamlandı.

Marvel Sinematik Evreni ile hiçbir bağlantısı olmayacak dizinin tüm bölümleri 16 Ekim 2020 tarihinde Hulu platformunda prömiyer yapacak. Son olarak yayınlanan teaser videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2020 17:57
Marvel derken, şu bildiğimiz mcu mu? E hani mcu dizileri disney+ da yayınlancaktı. Hulu ne alaka? Artı dizinin fragmanında başı ve sonunda hiç marvel logosu falan yok. Sadece Hulu yazıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel dizisi Helstrom'dan ilk fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir