Knight Age'den laptop hediyesi

Merlinin Kazanı 14.08.2012 - 14:24
Şövalyeler atlarınızı hazırlayın
Silkroad Online ve Digimon Masters oyunları ile tanınan yapımcı ve yayıncı oyun şirketi Joymax ilerleyen günlerde gelecek olan ücretsiz MMORPG oyunu Knight Age için Açık Beta yarışmalarına ve etkinliklerine bugün başlıyor. Oyuncular 28 Ağustos'ta açık betaya girecek olan fantezi MMORPG oyunu için son 14 günü saymaya basladı bile. Bir düzineden fazla yarışma planlanyan Joymax'e kayıt olmak için en doğru zaman. Açık beta etkinliklerine ön kayıt yapmanız için tek gereken bir Joymax hesabı, hesabınız yoksa açmak için https://bit.ly/GKAPortal0814.

Bugün açılan bir kaç tane ön kayit yarışması ile birlikte Açık beta'ya kadar toplamda 17 tane değişik etkinlik planlandı.Etkinlik hediyelerinin içinde oyuna başlamanızı kolaylaştıracak yardımcı ürünler, Pupae'ler(oyun içi evcil hayvan) ve yeni bir laptop gibi fiziksel ürünlerde mevcut.

Knight Age'den laptop hediyesi
“Oyuncuların en büyük hediye olan Laptop için güçlü bir şekilde rekabet halinde olmasını sağlarken, aynı zamanda herkesin bir hediyeye sahip olma şansını yakalamasını istedik.” diyor Joymax'in CEO'su Nam-Chul Kim. Ve ekliyor “Oyuncular bütün etkinlik başlangıç tarihlerini Knight Age'in resmi internet sitesi, Facebook sayfasi ve Twitter adresi üzerinden takip edebilirler.”

Açık beta'ya 2 hafta kala toplamda 17 etkinlik ve aktivitelere katılmak için bir çok opsiyonunuz olacak, https://bit.ly/GKAFB0814  adresindeki Facebook sayfasından veya Joymax internet sitesini takip edebilirsiniz. Knight Age'in resmi Açık beta tarihi 28 Ağustos olarak planlando fakat oyuncular şimdiden bu oyunu  https://bit.ly/GKADL0814 adresinden indirebilirler.

Knight Age Kapalı beta'ya katılan ve oradaki etkinlikleri gören oyuncular açık beta'da da bu etkinliklerin bazılarını bulma heyecanını yaşayacaklar. Üç binin üzerindeki Facebook beğenisini kutlamak adına ilk hafta süresince 2 katı tecrübe büyüsü herkese verilecektir, ayrıca Facebook beğenileri arttıkça bu büyü daha da güçlenecektir. 10.000 beğeni 'neyi getirir?' bunu sadece Joymax bilebilir.

Knight Age, 3D Fantezi MMORPG oyuncuları kötü niyetli bir tanrıya karşı savaşan şövalyelerin geniş dünyasına  götürecek. Diğer MMORPG'lere kıyasla bir binicilik aksiyon özelliğiyle şövalyeler mobil binekler üzerindeyken bile saldırı gerçekleştirebilecekler. Knight Age farklı özellikler taşıyan mobil binekler sayesinde türünün tek örneği çarpışma sistemi sağlıyor.

Knight Age'den laptop hediyesi

Knight Age'in PVP sistemi 50 müttefik şövalyeyi diğer 50 mütteffik şövalye ile karşılaştırıyor, Excalibur Savaşı sayesinde oyuncular 100 farklı kişiyle efsanevi kılıç için mücadele ediyor, bunların yanında Pupa evcil hayvanları sizin yanınızda güçlü bir yoldaş oluyor.

Oyuncular günlük oyun bilgileri, karakter ipuçları ve ekran görüntüsü gibi bir çok bilgiye Knight Age'in  https://bit.ly/GKAFB0814 adresindeki Facebook sayfasından veya Resmi Twitter adresi @OfficialKnightAge'den ulaşabilirler.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Knight Age'den laptop hediyesi
İlginizi Çekebilir