Kevin Feige, Disney+ ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı

Furkan Güler 26.02.2019 - 10:38
Marvel sinematik evreninin başındaki isim, sinemaseverleri sevindirecek.

Marvel sinematik evreniyle birlikte Hollywood'da oldukça fazla gelir elde eden ve gişe rekorları kıran yapımcılar, Avengers Endgame'le birlikte yaklaşık 10 yıldır süren bir hikayenin sonunu getirecek. Filmleriyle büyük bir kitlenin beğenisini toplayan yapımcılar, bakalım Endgame'de bizlere ne gösterecek? Şimdi ise Marvel sinematik evreninin başı diyebileceğimiz Kevin Feige, Disney+ ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Marvel karakterlerinin dizi hikayelerini anlatacağı söylenen platform, bu yılın sonunda çıkacak. Feige ise bu platformun direkt olarak Marvel sinematik evreniyle bağlantısı olacağını belirtti. Yapılan bu açıklama sonrası Marvel tarafının, sinematik evrenini daha da genişleteceğini düşünebiliriz. Netflix'te yayınlanan dizileri sinematik evrene katmayan yapımcılar, bakalım dizilerde nasıl bir başarı sağlayacak?

Disney+ platformu Marvel sinematik evreniyle bağlantılı olacak

Diğer bir yandan Captain Marvel filminin 8 Mart tarihinde vizyona gireceğini belirtelim. Filmde Brie Larson dışında Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Rune Temte, McKenna Grace, Annette Bening ve Jude Law gibi önemli oyuncular da bulunuyor. Bakalım Captain Marvel, beklenildiği kadar güzel bir film olacak mı?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2019 22:39
Captain Marvel oyuncularini yazarken Phill Coulson gibi bir karizmayi oynayan Clark Gregg'i nasil yazmazsiniz yaa olmadi bu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kevin Feige, Disney+ ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı
İlginizi Çekebilir