K2 Network'ten oyunculara yeni portal GamersFirts.com

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
K2 Network'ten oyunculara yeni portal GamersFirts.com
Oyuncular artık K2 Network'ün piyasadaki ve yeni çıkacak oyunlarına GamersFirst.com'dan ulaşabilecek. Yeni web adresi üzerinden ortak oturum açılabilecek, G1 hesabı altında istenildiği kadar oyun hesabı yaratılabilecek.

K2 Network, 2008'de piyasaya sunacağı tüm özelliklerin lansmanını GamersFirst.com üzerinden gerçekleştirecek. GamersFirst.com; tüm oyunlar için ortak kayıt ve oturum açma, altyapısı güçlendirilmiş hesap yönetimi ve yeni G1 kredilerini içeriyor. Kullanıcılar, bu özelliklerle tek bir GamersFirst (G1) hesabı altında, diledikleri kadar K2 Network oyun hesabı yaratabilecek ve işlem yapabilecek.

Oyuncular GamersFirst hesabıyla birçok farklı oyunda satın alım yapabilmek için G1 kredileri alabilecek. GamersFirst.com'dan oyun yüklenebilecek ve Global MU Online, Knight Online, Red Stone, Sword of the New World ve War Rock'ı kapsayan tüm K2 Network oyunları hakkında bilgi edinilebilecek. Aynı zamanda duvar resimleri, oyun incelemeleri, oyun görüntüleri ve videolar sunan "Free2Play Haberleri" ile "G1 Nedir?" ve "Sırada ne var?" kısımları gelecek planlar hakkında bilgiler içerecek.

Yeni web sayfasının lansmanını kutlamak için GamersFirst, 12 haftanın sonunda gerçekleşecek bir çekilişle hediyeler dağıtacak. Ödüller arasında Alienware masaüstü bilgisayarları, Apple Ipod Touch, Creative Labs Aurvana kulaklıkları, Samsung 19" LCD monitörler bulunuyor. Daha fazla bilgi edinmek için www.gamersfirst.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 06:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
K2 Network'ten oyunculara yeni portal GamersFirts.com
İlginizi Çekebilir