Jon Snow Dizisi Neden İptal Edildi?

Tunay Şahin 12.08.2024 - 14:33
Jon Snow dizisi, yeterince heyecan verici bulunmadığı için iptal edildi. Kit Harington, projenin neden rafa kaldırıldığını açıkladı.

HBO'nun 2022 yılında duyurduğu Game of Thrones spin-off'u Jon Snow dizisi, büyük bir heyecan yaratmıştı. Ancak, dizinin hiçbir zaman hayata geçmediği ve iptal edildiği ortaya çıktı. Game of Thrones’un yıldızı Kit Harington, dizinin neden iptal edildiğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Kit Harington Açıkladı: Jon Snow Dizisi İptal Edildi

Kit Harington, GQ'ya verdiği bir röportajda, Jon Snow spin-off dizisi için birkaç yıl boyunca geliştirme çalışmaları yaptıklarını belirtti. Ancak, süreç sonunda projeden vazgeçilmesinin en büyük sebebinin, dizinin "yeterince heyecan verici" olmaması olduğunu açıkladı. Harington, "Bunu geliştirmek için birkaç yıl harcadık. Ama olmadı... hiçbir şey bizi yeterince heyecanlandırmadı," dedi. Ayrıca, projenin zorlanarak devam ettirilmesi durumunda iyi sonuçlar vermeyeceği endişesiyle geri adım atma kararı aldıklarını belirtti: "Bence bunu daha fazla zorlarsak ve geliştirmeye devam edersek iyi olmayan bir şeyle sonuçlanabiliriz."

Jon Snow Dizisi İptal Edildi

2022'de duyurulan ve "Snow" çalışma adıyla bilinen bu dizi, Jon Snow'un savaştan sonraki hayatını konu alacaktı. Harington, bu konuda "Savaştan sonraki askerle ilgili ilginç ve önemli bir hikaye olabileceğini düşündüm," dedi. Ancak, bu dizi hiçbir zaman tam anlamıyla bir senaryo veya sinopsis aşamasına gelemedi ve diğer iptal edilen Game of Thrones spin-off projeleriyle birlikte rafa kaldırıldı.

İlginizi Çekebilir: Kaç Yeni Game of Thrones Projesi Geliyor?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2024 21:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2024 12:00
Game of thronesun ne başına ne sonuna bir şey koyamazsın öyle anlamsız sonuçlandı ki herşey ne yapsan boş artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2024 22:33
Öyle kötü bir son yaptılar ki sonrası için dizi çıkarsalar olmuyor çok kötü bitti her şey manasız öncesi için dizi çıkarsalar oda olmuyor uzun gece dizisinide seti kurup pilot bölümü çekip iptal etmişlerdi hani millet pırt bumu ya aryanın çakıladığı adamdan mı korkcaz dicek onunda gazı kaçtı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2024 20:01
Kit Harington, kısaca "you know nothing Jon Snow" demiş. :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jon Snow Dizisi Neden İptal Edildi
İlginizi Çekebilir