Joker 2'nin Heyecan Verici Yeni Karesi Paylaşıldı

Murat Olcan 4.10.2023 - 19:00
Todd Phillips, beklenen devam filminin gösterime girişine kalan bir yıllık süreyi bir kareyle kutladı.

Beklenenin üzerinde bir ilgiyle karşılanan ve DC'nin ikonik kötü karakterini yenilikçi bir bakış açısıyla yorumlayarak dünya genelinde 1 milyar doların üzerinde bir hasılat elde eden Joker filmi, devam yapısıyla tekrar gündeme oturdu. "Joker: Folie a Deux", prodüksiyon sürecini bu yılın başlarında tamamladı ve Arthur Fleck / Joker karakterini Joaquin Phoenix, Harley Quinn karakterini ise Lady Gaga canlandıracak. Filmin vizyona gireceği tarih olarak 4 Ekim 2024 belirlendi. Todd Phillips, bu özel günü, ilk filmin çıkışının üzerinden geçen dört yıllık süreyi dikkate alarak yeni bir kamera arkası kare ile kutladı.

Todd Phillips, Joker 2'den Heyecan Verici Yeni Bir Görsel Paylaştı

Yağmurlu bir gecede çekilen karede Phoenix'i görmekteyiz. Kareye eklenen not şöyle: "4 Ekim. Tüm destek mesajları için minnettarız. Dört yıl önce harika bir yolculuğa çıktık. Unutulmaz anlar, ve daha fazlası yaklaşıyor."

Joker 2 Neler Sunacak?

"Joker: Folie a Deux", Phoenix'in hayat verdiği Arthur Fleck / Joker ile Gaga'nın canlandırdığı Harley Quinn arasındaki derin ilişkiyi ve onların çarpık aşkını anlatacak bir müzikal olarak kurgulandı. Filmin önemli kısımlarının Arkham Asylum'da geçtiği bilgisi de paylaşıldı. Zazie Beetz, Brendon Gleeson, Catherine Keener ve Jacob Lofland gibi yıldız isimler de filmde rol alacaklar.

Zazie Beetz, "Todd'un karaktere yaratıcı bir yaklaşımla yaklaşması beni asla şaşırtmıyor. Müzikallerin büyüsünü ve karakterlerin derin duygularını şarkı ve dansla ifade etmesini seviyorum." şeklinde duygularını dile getirdi.

Joker 2'de Harley Quinn Nasıl Yorumlanacak?

James Gunn ve Peter Safran'ın da dahil olduğu "Elseworlds" kapsamında "Joker" ve "Folie a Deux", ana DC Evreni sürekliliğinin dışında ele alınıyor. Bu sebeple Gaga'nın genel DC kanonundaki Harley Quinn rolünü yeniden canlandırması beklenmiyor. Fakat Margot Robbie, Lady Gaga'nın bu karakteri canlandırmasından oldukça heyecanlı.

Robbie, Gaga'nın rolüne dair, "Benim için Harley Quinn, Batman veya Macbeth gibi, farklı oyuncular tarafından yorumlanabilecek ölümsüz karakterlerden biri olmalıydı." şeklinde düşüncelerini paylaştı.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 08:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.10.2023 17:16
lady karga nedir yaa? oyuncu mu kalmadı piyasada düşük prodakşın kolpa isimleri oynatıyonuz. Joaquin Phoenix'e hakarettir bu en başta.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.10.2023 19:04
ilk filmi aşmak zor olacak. heyecanla bekliyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.10.2023 16:26
Yahu ne müzikali hint filmleri gibi müzikal fikrini kim getirdi te Allah im yaa :/
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.10.2023 14:57
Müzikal Joker :D :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.10.2023 20:30
LunaparkSahnesi;
Yerlerde bir sürü yetişkin ceset, gri koyu ve kasvet JokerveQuinn'nin adımlarıyla renklenmeye başlar. Kısıktan çalan Imstillstanding şarkısı yükselmeye başlar. Atlı karıncalar, hız trenleri ve balerin dönmekte içleri ölü insanlar. Çocuklar bir yerlere toplanmış ve dans etmeye baş...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Joker 2'nin Heyecan Verici Yeni Karesi Paylaşıldı
İlginizi Çekebilir