Japonya'ya özel Altın FamiCom Mini, yakında satışa sunulacak

Mehmet Atilla Turan 14.05.2018 - 18:27
Klasikler yerine bir eski sürü anime oyunu bulunuyor.

Nintendo Switch ile başarıyı yakalayan Nintendo, eski oyuncularını unutmayarak "Mini" serisini getirmişti. Bu Mini serisinde şimdilik iki efsanevi konsol bulunuyor: Nintendo Entertainment System Classic Mini ve Super Nintendo Entertainment System Classic Mini. Avrupa ve Amerika'da NES adıyla çıkan, Japonya'da Nintendo FamiCom (Family Computer) olarak bulunuyordu, çünkü verilen aparatlar ile konsolu bilgisayara dönüştürebiliyordunuz.

Koleksiyonerlerin listesine koyması gereken bir parça oldu.

Bahsettiğimiz gibi FamiCom Mini, Japonya'ya özel olarak çıkmıştı. İçinde 30 adet klasik NES oyunu bulunduran konsol, hem küçüklüğü ile hem de oyunu kaydetme kolaylığı ile bir hayli dikkat çekmişti. Japonya'da popüler olan anime oyunları ise küçük FamiCom'un içine eklendi. Eklenen oyunlar beklendiği gibi normal bir FamiCom Mini'den farklı ve Japonya'da tanınan animelerin oyun adaptasyonu olarak bulunuyor. Diğer FamiCom Mini'lerden ayırt edilmesi için ise konsol altın rengine boyanmış. Aşağıda ise konsol için yayınlanan özel videoyu görebilirsiniz.


Videoda anlaşılacağı gibi 20 adet anime oyununa sahip olan Altın Nintendo FamiCom Mini, Japonya'da tanınan manga dergisi Shonen Jump'ın 50. yılı özel şerefine satışa sunulacak. Konsolda ise geçmişten günümüze popüler olan birçok serinin oyunu bulunuyor, bunlar arasında Dragon Quest, Dragon Ball Z, Fist of the North Star ve Jojo's Bizarre Adventures gibi bir çok oyun mevcut. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Japonya'ya özel Altın FamiCom Mini, Nintendo tarafından tanıtıldı
İlginizi Çekebilir