J.J. Abrams, animelere el atıyor

Furkan Güler 28.09.2017 - 10:59
Usta yönetmenin ortaya nasıl bir iş koyacağını herkes merak ediyor

Anime filmleri arasında izleyenleri tarafından oldukça sevilen Your Name, bu sefer Hollywood'un eline düştü. Sinema sektörünün ünlü yapımcı ve yönetmeni J.J. Abrams, Paramount ile birlikte Your Name'in Hollywood uyarlaması üzerinde çalıştığını açıkladı. Arrival'ın yazarı Eric Heisserer ile de çalışacağını belirten Abrams'ın ortaya nasıl bir iş koyacağını merak ediyoruz. Japonya'da çekilen en çok hasılat yapan anime filmleri arasında yer alan Your Name, bir kız ve bir erkeğin gizemli bir şekilde vücutlarının değişimini anlatıyor.

J.J. Abrams'ın anime uyarlaması, sevenlerini heyecanlandırdı

Makoto Shinkai'inin şu ana kadar ortaya koyduğu en iyi eser olarak gösterilen filmin Hollywood uyarlaması nasıl, olacak şimdilik belli değil. Ancak filmin "remake", yani yeniden yapım olacağını belirtelim. Yani çıktığı zaman Netflix'in Death Note faciası gibi bir yapım ile karşılaşabiliriz. Şahsen Batılı yapımcılar anime serilerine veya filmlerine el attıklarından bu yana Ghost in the Shell'den bu yana pek fazla kaliteli yapımlar ile karşılaşmadık. Gerçi Ghost in the Shell'in de orta karar bir film olduğunu söyleyebiliriz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 07:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2017 00:39
your name yani kimi no nawa çok iyi bir animeydi.. filmin aynı tadı vereceğini sanmıyorum...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2017 11:54
Kültür farklılıkları var. Hollywood a çevrilirken kültür farklılıklarını da senaryo da izleyici açısından düşünmesi ve ona göre dönüştürülecek yapımları yapması gerekiyor. Popüler serileri film yapmaya çalışıyorlar umarım ciddi iş yaparlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
J.J. Abrams, animelere el atıyor
İlginizi Çekebilir