It: Chapter Two için afiş geldi, yeni fragman yolda

Ersin Kılıç 18.07.2019 - 10:21
Gözlerinde kayboldum, Pennywise!

Ünlü yazar Stephen King'in aynı adlı romanından uyarlanan IT filminin devam halkası IT: Chapter Two için yeni bir poster daha yayınlandı. San Diego Comic Con arefesinde yayınlanan bu poster ile birlikte filmin yeni fragmanının da fuarda yayınlanacağı açıklandı.  

It: Chapter 2 filminin ilk fragmanı nihayet yayınlandı

Losers Club (Kaybedenler Kulübü) üyelerinin bir araya getirecek olan filmin posterine baktığımızda sade ama aynı zamanda ürkütücü bir poster olduğunu görüyoruz. "It Ends" ibaresinin ardından bu sadelik posterin alt kısmında ise yerini Pennywise'ın ürkütücü gözlerine bırakmış.

James McAwoy'u Bill Denbrough rolünde izleyeceğimiz filmde Jessica Chastain'u Beverly Marsh, James Ransone'u Eddie Kaspbrak, Bill Hader'ı Richie Tozier, Hanry Bowers'ı Jay Ryan gibi oyuncular canlandıracak. Tabi Pennywise ile muhteşem bir performans sergileyen Bill Skarsgård'ı da unutmayalım. Merakla beklediğimiz It: Chapter 2 filminin vizyon tarihi ise 6 Eylül 2019 olarak açıklanmıştı. 

It: Chapter Two için afiş geldi, yeni fragman yolda

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 21:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MKY
MKY 21.07.2019 18:17
Merakla bekliyorum. Korku ve gerilim filmlerini pek sevmesemde ilk filmi herkesin izleyebileceği şekilde güzel yapmışlardı. Bakalım ikincisi nasıl olacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
msarar
msarar 18.07.2019 13:54
"Jessica Chastain'u Beverly Marsh, James Ransone'u Eddie Kaspbrak, Bill Hader'ı Richie Tozier, Hanry Bowers'ı Jay Ryan gibi oyuncular canlandıracak." şeklinde yazılmış. Dogrusu "Beverly Massh'ı Jessica Chastain, Eddie Kaspbrak'ı James Ransone, Richie Tozier'i Bill Hader canlandıracak" olmalı. Bir tek Hanry Bowers doğru yazılmış ;)
Kalan Karakter: 300 Gönder
It: Chapter Two için afiş geldi, yeni fragman yolda
İlginizi Çekebilir