1/2

Incase Reflex Kulaklık

Hasan Uğur Nayır 27.03.2012 - 15:43
iPhone, iPod ve iPad için farklı bir seçenek
Bir yerden bir yere giderken, iPhone’umda müzik dinlemek en çok zevk aldıklarımdan biri. Yolculukta güzel zaman geçirtiyor. Hatta birçok kişiyi de görüyorum. Farklı ürünlerde müzik veya radyo dinliyor, telefon görüşmelerini bile yapıyorlar. Ancak müzik veya ses için iyi bir kulaklık lazım. Incase Reflex kulaklık ses kalitesiyle dikkat çeken bir ürün. iPod, iPhone ve iPad’le uyumlu bu kulaklığa birlikte bakalım.

Rahatlık ve sadelik

Genellikle kulaklıklarda ilk dikkat ettiğim kısım, kafaya oturması ve rahatsızlık vermemesi olur. Sade bir görünüşe sahip olan Reflex açıkçası kafa bandı veya taç kısmı olarak diyebileceğimiz bölümü ve kulaklıklarıyla birlikte rahattı. Çelik olan kafa bandı esnek tutulmuş. Kanvas kaplamaya sahip. Kulaklığı uzun bir süre kullandığımda taç kısmı çok az rahatsızlık verdi ki, bu da aslında uzun süreli kullanımlar için normal bir durum sayılır. Kulaklık yastıklarında süet kaplı hafızalı sünger (Memory Foam) kullanılmış. Hafızalı süngerin özelliği kulağın şeklini alması ve böylece kulağa tam oturmasıdır. Bu yönden Reflex iyi.
Incase Reflex Kulaklık
Ürünle farklı türlerdeki müzikleri ve ses kayıtlarını dinledim. Sonuç olarak Reflex ses kalitesi olarak oldukça başarılı. Baslar ve tizler iyi duyuluyor. Açıkçası her türlü farklı çeşitteki müzikte kulaklık iyi bir ses performansı gösterdi. Sesler doğal ve temiz çıkıyor. Yüksek kalitedeki temiz ses, kulağınıza gümbür gümbür geliyor. Bunlarla birlikte Reflex’te bir şeyler dinlerken, diğer yandan dışarı çıkan ses genel olarak abartılı değildi. Hatta az ses çıktı diyebilirim.