HyperX, SSD ve DDR4 ürünleri Kingston'dan geliyor!

Merlinin Kazanı 8.01.2014 - 17:57
Fuardan duyurulan detaylar
Bellek üreticisi Kingston Technology, Las Vegas’ta kapılarını açan 2014 Uluslararası Tüketici Elektronik Fuarı (CES) kapsamında Dota 2 ve global hız aşırtma yarışmasının finallerini canlı olarak gerçekleştirecek. Kingston ayrıca bu yıl çıkacak olan yeni ürünlerini ve teknolojilerini de sergileyecek.

Dota 2, dünya çapında milyonlarca tutkulu hayrana sahip olan ve hem profesyonel olarak hem de anlık oynanabilen, rekabete dayalı bir aksiyon ve strateji oyunu. HyperX Dota 2 Ligi turnuvası, dünyanın dört bir yanından gelen 16 profesyonel oyun takımıyla geçtiğimiz Ekim ayında başladı. Son dörde kalmayı başaran İsveç’ten Alliance, Çin’den LGD ile Vici Gaming ve Avrupa’dan Fnatic takımları, 50.000$’lık para ödülü için canlı olarak mücadele verecek.

HyperX, SSD ve DDR4 ürünleri Kingston'dan geliyor!
HyperX OC Takeover (HOT) yarışması, hız aşırtmacılar ve performans meraklılarının en önemli bilgi sitesi olan HWBOT ile işbirliği içerisinde Ekim ayında başladı. Yarışmacılar Maksimum Bellek Frekansı, Süper PI ve Intel XTU dallarında online eleme yarışmasında en yüksek skorları elde etmek üzere yarıştı. Çin, Polonya, Güney Afrika ve ABD’den beş finalist, Kingston ve ortakları ASUS, Cooler Master ve Intel tarafından verilen parçalarla yarışacak. 10.000$’lık para ödülüne ek olarak, finaller sırasında herhangi bir kategoride dünya rekoru kıranlara 1.000$’lık bir ödül daha verilecek.

Bu iki yarışmaya ek olarak Kingston, yakında çıkacak olan yeni ürünlerinin ve teknolojilerinin tanıtımını gerçekleştirecek:

*LSI SF3700 Flash Kontrol Birimi daha yüksek performans, güvenilirlik ve dayanıklılık sağlıyor. Kingston, SSDNow ailesinin bir parçası olarak bu sene satışa sunulacak olan çeşitli biçim katsayısına sahip çözümler sergileyecek.

*1.2v’de 2133MT/s DDR4 Kayıtlı DIMM’de çalışan 384GB.

*HyperX Plug-n-Play SO-DIMM kullanan hız aşırtma küçük biçim katsayılı PC’ler (Intel® NUC, Gigabyte™ Brix ve Zotac® ZBOX).

*En son teknolojiye sahip HyperX bellek, Battlefield 4 ve GoPro® HERO3+ Black Edition kameradan alınan bir video kaydı kullanılarak 4K video teknolojisini işlemek üzere kullanılacak.

*HyperX Cloud kulaklık ön izlemesi.

*HyperX Fury bellek serisi ön izlemesi.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
HyperX, SSD ve DDR4 ürünleri Kingston'dan geliyor!
İlginizi Çekebilir