Guitar Hero, yeniden geliştiriliyor!

Mahmut Saral 21.07.2011 - 14:25
Efsane seri, geri dönüyor
Harmonix tarafından geliştirilen ve Activision tarafından dağıtımı üstlenilen ilk Guitar Hero oyunu, çok beğenilmiş ve ardından devam oyunları da peşi sıra gelmişti. Bu sırada Harmonix ile Activision'ın yolları ayrılmış, böylelikle EA ortaklığında Rock Band ortaya çıkmıştı. Bu sıkı rekabet yıllarca sürmüş, sonrasında Activision'dan pazar payını artırıcı hamleler gecikmemişti. Tıpkı DJ Hero gibi. Ama ne var ki, bu oyunun hazırlanması, Guitar Hero serisi için pek iyi olmadı. Aslında DJ Hero da Guitar Hero'nun büyük etkisini tekrarlayamamıştı.

Bir röportaj veren Activision'ın Ceo'su Bobby Kotick, Guitar Hero serisini yeniden dirilteceklerini belirtti. DJ Hero ile başarısız olduklarını belirten Kotick, bu oyunla ilgilenirken, asıl büyük önemli oyun Guitar Hero'yu da boşladıklarını dile getirdi.

Guitar Hero, yeniden geliştiriliyor!
Kotick: "Guitar Hero, pek çok oyuncunun içindeki rock yıldızı olma isteğini dışarı çıkardı. Peki kaç kişi içindeki DJ'i dışarı çıkarmak ister?" İşte Activision, belki de burada hata yaptı.

Yeni Guitar Hero oyununa dair henüz bir bilgi yok, ancak Activision'ın radikal yenilikler yapması bekleniyor.

--
Eskilerden bir röportaj kesiti:

Eski Guns N' Roses gitaristi Slash: "Guitar Hero sayesinde, yeni, genç bir dinleyici kitlesine sahip oldum. Oyunu oynadıktan sonra çocuklar beni gördüklerinde "ben seni oyunun içinden çıkan bir figür olarak tahmin ediyordum" diyordu.

Yorumlar 20
MK Okuru
MK Okuru 12.10.2024 05:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Guitar Hero, yeniden geliştiriliyor!
İlginizi Çekebilir