God of War Remastered Yolda Mı?

Tunay Şahin 7.10.2024 - 13:29
God of War serisinin 20. yıl dönümüne özel olarak eski oyunların yeniden düzenlenmiş remastered bir koleksiyonla çıkacağı söylentileri ortalıkta dolaşıyor.

God of War serisinin 20. yıl dönümü yaklaşırken, serinin eski oyunlarını içeren bir remastered koleksiyonun çıkacağı söylentileri ortaya çıktı. PlayStation'ın, Yunan mitolojisi dönemindeki God of War oyunlarını modern platformlar için yeniden düzenleyeceği iddia ediliyor.

God of War Remastered Söylentileri

God of War Remastered Söylentileri

Son gelen bilgilere göre, God of War Remastered Koleksiyonu, serinin Yunan mitolojisine dayanan oyunlarını kapsayacak. Bu söylenti, Discord'da "Lunatic Ignus" adlı bir içerikden kaynaklanıyor ve koleksiyonun içinde God of War, God of War II, Chains of Olympus, Ghost of Sparta ve Ascension gibi sevilen oyunların yer alacağı iddia ediliyor. Projenin, Nixxes adlı geliştirici stüdyoda hazırlandığı ve 2025 yılının Mart ayında, serinin 20. yıl dönümü kapsamında duyurulacağı belirtiliyor.

PlayStation 4 ve PlayStation 5 platformlarında oynanabilir olacak bu oyunlar, seriye yeni bir soluk kazandırabilir. Ancak PlayStation'dan henüz resmi bir açıklama gelmediği için bu bilgilerin kesinliği hakkında şüpheler var.

PlayStation, son dönemde eski oyunları remastered veya remake yapma konusunda sürekli adımlar adımlar atıyor. Ancak, God of War Remastered Koleksiyonu söylentisinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği henüz belirsiz. Eğer bu proje hayata geçerse, 20. yıl dönümü için serinin eski oyunlarına yeniden hayat vermek, hem eski hayranlar hem de yeni nesil oyuncular için büyük bir fırsat olacaktır.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 7.10.2024 16:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
God of War Remastered Yolda Mı?
İlginizi Çekebilir