Xbox Mağazasında Ücretsiz Batman Oyunları

Tunay Şahin 10.10.2024 - 14:43
Xbox Mağazası’nda Batman: The Telltale Series'e ait bazı bölümler ücretsiz oldu. Ücretsiz Batman oyunları için bu sürpriz teklifi değerlendirin.

Xbox One, Xbox Series S ve Xbox Series X kullanıcıları, Xbox Mağazası'ndan beklenmedik bir sürprizle karşılaştı: ücretsiz Batman oyunlarıBatman hayranları için bu, Gotham’ın karanlık sokaklarına yeniden dönme fırsatı sunuyor. İlginç olan ise, bu ücretsiz indirmeler şu anda yalnızca Xbox platformlarında mevcut ve diğer platformlarda bulunmuyor. Xbox Mağazası'nda bu fırsatın ne kadar süreyle geçerli olacağı ise şimdilik belirsiz.

Ücretsiz Batman Oyunların Neler Sunuyor?

Xbox Mağazasında Ücretsiz Batman Oyunları

Xbox Mağazası’nda, Batman: The Telltale Series’e ait bazı bölümler tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Bu bölümler 2016 yılında piyasaya sürülen oyunun son üç bölümü: Bölüm 3: New World Order, Bölüm 4: Guardian of Gotham ve Bölüm 5: City of Light. Ayrıca, 2017’de çıkan devam oyunundan dört bölüm de ücretsiz olarak indirilebilir durumda.

Bu indirmeleri almak için oyunun ana sürümüne sahip olmanız gerekmiyor. Yani, oyunun ilk bölümlerine sahip olmasanız bile, bu ücretsiz içeriklerden faydalanabilirsiniz. Bu durum, Batman hayranlarına eksik bölümleri ücretsiz olarak tamamlama şansı sunuyor.

Batman: Arkham serisinin büyük başarısının ardından, Batman oyunları bir süreliğine sessizliğe bürünmüştü. DC Comics evreninde son dönemde Gotham Knights ve Suicide Squad: Kill the Justice League gibi oyunlar yer alsa da, Batman hayranları için bu yapımlar Arkham serisinin bıraktığı etkiyi yaratmadı. Şimdi ise Xbox kullanıcıları, Batman: The Telltale Series ile yeniden Gotham’ın karanlık dünyasına dönebilirler.

Bu ücretsiz bölümler, her iki oyunun tamamını içermiyor. Ancak, Xbox Mağazası’ndaki bu sürpriz indirmeler, özellikle oyunu daha önce deneyimlememiş olanlar için mükemmel bir fırsat sunuyor. Ayrıca, bu içerikler kalıcı olabilir, bu yüzden fırsatı kaçırmadan Xbox Mağazası'ndan talep etmenizde fayda var.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 10.10.2024 17:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.10.2024 15:48
Fable? Kesin çıkış tarihi? Oyuncular karakter özelleştirmek istiyor, bu konuda bir çalışmaları var mı? Ben değil ben oynarım, karakter umrumda değil ara sahneler hariç yüzünü görmeyeceğim. Ama oyun ilgi çekici, potansiyeli ilgi çekici. Indie şirket bile şimdi alsa iyi bir oyun çıkarır. Ama ne zaman?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Mağazasında Ücretsiz Batman Oyunları
İlginizi Çekebilir