Ezcool’dan tablet dünyasına çok ince dokunuş: miniPAD

Merlinin Kazanı 8.10.2013 - 17:40
4 çekirdekli Cortex tabanlı işlemci ile geliyor
Ezcool’un, gücünü 4 çekirdekli Cortex tabanlı işlemcisinden alan 7.9 inç 5 noktalı kapasitif dokunmatik IPS ekrana sahip yeni taşınabilir tablet PC’si miniPAD, 6,8 mm kalınlığıyla emsallerinden çok daha ince bir tablet deneyimi sunuyor. Gelişmiş donanım özellikleri ve Android 4.2 işletim sistemiyle gelen Ezcool’un yeni ürünü, büyük boyutlu tabletlerin bile ötesine geçiyor. 300 gram ağırlığıyla piyasadaki en hafif ürünlerden biri olan miniPAD, KDV dahil 349 TL’lik sınırlı sayıdaki lansmana özel fiyatıyla,  ilk aşamada sadece hepsiburada.com’da satışa sunuldu.

Ezcool’dan tablet dünyasına çok ince dokunuş: miniPAD
Ezcool’un 7.9 inçlik miniPAD’i, benzerlerinden çok daha ince yapısıyla kolay taşınıyor ve el içerisinde kolay muhafaza edilerek, etkileyici bir tablet çözümü sunuyor. 5 noktalı kapasitif dokunmatik IPS 1024x768 çözünürlüklü ekranıyla HD içerikleri görüntüleme imkanı veren miniPAD, 16 GB dahili ve 32 GB’a kadar MicroSD kart takabilme olanağıyla yüksek boyutlu dosyalarınızı yanınızda taşımanıza olanak tanıyor.

Ürünün üzerinde konumlandırılmış USB HOST OTG desteği ile herhangi bir USB bellek, USB bağlantısına sahip klavye ve mouse, SD ya da hafıza kartı, 3G USB modem de miniPAD sahipleri tarafından kullanılabilecek.

Ezcool’dan tablet dünyasına çok ince dokunuş: miniPAD
Android 4.2 işletim sistemi ve 1GB DDR3 belleğiyle bir bilgisayardan beklenen hemen her şeyi sunacak olan Ezcool miniPAD, 2 megapiksel yüksek çözünürlüklü kamerasıyla, keyifli anlarınızı kolayca belgeliyor. Görüntülü görüşmeye de imkan veren ürün, gravity sensoru ile 3D oyunlar için de yeni nesil bir deneyim vadediyor. miniPAD ilk olarak Hepsiburada.com’da kullanıcıların beğenisine lansmana özel KDV dahil 349 TL fiyat etiketiyle satışa sunuldu…

- Basın Bülteni
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 17:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ezcool’dan tablet dünyasına çok ince dokunuş: miniPAD
İlginizi Çekebilir