Donkey Kong Country: Tropical Freeze'deki DK ailesi tanıtıldı

Mehmet Atilla Turan 23.04.2018 - 20:10
Yeni F U N K Y modu!

Nintendo Wii U konsolunda popüler olan Donkey Kong Country: Tropical Freeze, oyuncuların istekleri ve ısrarları sayesinde Nintendo Switch konsoluna uyarlandı. Bu yeni versiyonda grafiklerin ve oynanışın da bir tık olsun kaliteleştirilmesi bekleniyor. Aynı zamanda Switch versiyonunda yeni "Funky Mode" ile yapımın, oyun dünyasına yeni atılmış oyunculara da bir nevi "Hoşgeldiniz." demesi bekleniyor.

İşte karşınızda Donkey Kong ve Funky Kong!

Nintendo, yayınladıkları yeni Donkey Kong Country: Tropical Freeze'de, Donkey Kong ailesini tanıttı. Elbette tanıttıkları ilk karakter ise Donkey Kong'un kendisi oldu. Ailenin lideri Donkey Kong, oyunculara Super Nintendo Entertainment System'de bulunan Donkey Kong Country'i çok kolay bir şekilde hatırlattıracak ve eski zamanları yeni teknoloji ile birleştirip yaşatacak. Ailenin yeni sayılan ferdi Funky Kong ise oyuna kolaylık getirecek ve küçük yaştaki oyunculara keyifli anlar yaşattıracak. Nintendo'nun yayınladığı fragmanları ise aşağıdan izleyebilirsiniz.



Videolardan da görüldüğü gibi Donkey Kong, ailenin fertleri ile birleşip eski oynanışı oyunculara sunarken, Funky Kong'un dikenlerin üstünden sörf tahtası ile geçme ve suyun altında sonsuza kadar nefesini tutma gibi özellikleri, oyunculara kolay bir deneyim sunacak. Donkey Kong Country: Tropical Freeze, 2 Mayıs 2018 tarihinde Nintendo Switch için satışa sunulacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Donkey Kong Country: Tropical Freeze'deki DK ailesi tanıtıldı
İlginizi Çekebilir