Directive 8020 Duyuruldu

Tunay Şahin 20.08.2024 - 21:37
Directive 8020, Supermassive Games’in gizlilik mekanikleriyle öne çıkan bilim kurgu korku oyunu. 2025’te çıkıyor, hazır mısınız?

Supermassive Games, The Dark Pictures serisinin bir parçası olan yeni korku oyunu Directive 8020'yi Gamescom Açılış Gecesi'nde duyurdu. Korkunun bu sefer vücut dehşetiyle harmanlandığı oyunda, koloni gemisi Cassieopeia mürettebatının, şekil değiştirebilen bir uzaylı organizmaya karşı hayatta kalma mücadelesini izliyoruz. Bilim kurgu ve korkunun bu tehlikeli birleşimi, oyunculara soğuk terler döktürecek bir deneyim sunuyor.

Supermassive Games’in Korku ve Bilim Kurguyu Birleştiren Oyunu Directive 8020 2025'te Geliyor

Unreal Engine 5 ile geliştirilen Directive 8020, Tau Ceti f gezegenine çakılan bir koloni gemisinin mürettebatını, kimliğini gizleyebilen bir uzaylı organizmayla karşı karşıya getiriyor. Oyun, hayatta kalma temasıyla beraber yepyeni gizlilik mekanikleri sunuyor. Mürettebatla mı konuşuyorsunuz, yoksa bir uzaylıyla mı? Asla emin olamıyorsunuz, bu da seçimlerinizi çok daha riskli ve karmaşık hale getiriyor. Hollywood yıldızı Lashana Lynch, fragmanda astronot Young'ı canlandırıyor. Taktiksel savaşlar, doğaçlama silahlar ve müthiş bir atmosfer sizi bekliyor.

Dünya ölüyor ve insanlığın zamanı tükeniyor. Evden 12 ışık yılı uzaktaki Tau Ceti f küçük bir umut kırıntısı sunmaktadır. Koloni gemisi Cassiopeia gezegene zorunlu iniş yaptığında, mürettebat çok geçmeden yalnız olmaktan çok uzak olduklarını fark eder.

Avını taklit edebilen uzaylı bir organizma tarafından avlanan Cassiopeia mürettebatı, eve canlı dönebilmek için takipçilerini alt etmek zorundadır. Hayatta kalmak için savaşırken, en zor seçimle karşı karşıya kalırlar: kendilerini kurtarmak için Dünya'daki herkesin hayatını riske atmalıdırlar.

Uzayda ölümün pek çok şekli vardır.

Özellikler

Yeni Nesil Sinematik Hayatta Kalma Korkusu

İnsanlığı kurtarmak için derin bir uzay görevinde sürükleyici sinematik hikaye anlatımını ve koltuğunuzun ucundaki korkuyu deneyimleyin.

Gerçek Zamanlı Uzaylı Tehditleri

Geminin karanlık koridorlarında dolaşan ve insan yaşamını ortadan kaldırmaya niyetli ölümcül bir uzaylı tehdidinden kaçının. Doğaçlama silahlar, yıldırım refleksleri ve gizlilik kullanarak düşmanlarınızın üstesinden gelin.

Kimseye Güvenme

Avını mükemmel bir şekilde taklit eden uzaylı bir yaşam formuyla karşılaşın. Düşmanları gözlerinin önünde saklanırken mürettebat arasında yıllar süren eğitim ve güven kaybolur. Kim insan, kim değil? Seçimleriniz şimdi her zamankinden daha önemli.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2024 22:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2024 11:06
2. calisto protoköl faicası maalesef.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Directive 8020 Duyuruldu
İlginizi Çekebilir