Destiny 2’nin yeni sezonu yaklaşıyor

Batuhan İnce 19.02.2020 - 11:57
10 Mart 2020'de başlaması planlanan Destiny 2’nin yeni sezonu, efsanevi warlock Osiris ve yapay zeka Rasputin'i kafa kafaya geliyor.

Destiny 2’nin güncel sezonu olan Season of Dawn’ın bitmesine yalnızca üç hafta kaldı. Her hafta Salı günü resetlenen Destiny sunucuları, bu Salı günü oyunculara kısa bir sinematik sundu. Destiny 2’nin yeni sezonu ile alakalı olduğu düşünülen bu sinematikte ünlü Warlock Osiris ve Warmind eklentisinde gördüğümüz yapay zeka Rasputin gösteriliyor. Anlaşılan yeni sezon iki karakterin kafa kafaya gelişini konu alacak.

Sinematik, eski Vanguard lideri lan Osiris’in, Rasputinin odasına girişi ile başlıyor. Esasında bir Warmind olan Rasputin, Destiny evreninde insanların altın çağında üretilen en güçlü bilgisayardır. Birçok insan, altın çağın çöküşü yüzünden Rasputin’i suçlar. Sinematiğe bakılırsa efsanevi Warlock Osiris de bu kişilerden biri. 

Destiny 2’nin yeni sezonunda Osiris ve Rasputin kafa kafaya geliyor.

Osiris silahını Rasputin’in kontrol paneline doğrultarak ona “İhtiyar” olarak seslenir. Yapay zekayı ihanetten ve öldürmekten suçlar. Tüm suçlamalar ve hakaretin ardından galaksinin aydınlık ve karanlık taraf olarak ikiye bölündüğünü söyleyerek Rasputin’e hangi tarafı seçeceğini sorar.

Osiris ve Rasputin, Destiny 2’nin ilk eklenti paketleri olan Curse of Osiris ve Warmind paketlerinde karşımıza çıkmışlardı. Anlaşılan Destiny 2’nin 10. Sezonunda bu iki karakter aynı anda ekranları paylaşacak.

Destiny 2 nin yeni sezonu yaklaşıyor

Destiny 2’nin yeni sezonu hakkında henüz çok bir bilgi açıklanmadı. İsminin “Season of the Worthy” olacağı söylenen yeni sezonun, esk bir oyun modu olan Trials of Osiris’i de oyuna ekleyeceği düşünülüyor. Trials of Osiris, ilk Destiny oyununda birçok hayranın oynamaktan keyif aldığı bir PvP moduydu. 3’e Karşı 3 şeklinde oynanan bu oyun modunda matchmaking bulunmadığı için sadece oyunu oynayan kendi arkadaşlarınızla girebiliyordunuz. Trial Passage denilen bir eşya, sizin skorlarınızı sürekli tuttuğu bu oyun modunda eğer 3 defa mağlup olursanız eleniyor, 9 Galibiyet alırsanız da katılım hakkınız sıfırlanıyordu. Bu durumda gidip yeni bir Trial Passage almanız gerekiyordu. Koordine bir oynanışın gerekli olduğu bu oyun modu bir sonraki sezon Destiny 2’ye geri dönüyor.

Destiny 2, üç hafta daha Season of Dawn ile oyuncuları içerisinde barındırmaya devam edecek. 10 Mart günü tüm sunucular sıfırlanacak ve 10. Sezon olan Season of the Worthy oyunculara sunulacak. Destiny 2’yi bedava olarak oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.03.2020 01:41
Tam fiyatını verdim satın aldım bedava oldu :D:D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2020 21:10
Bi süre ara vermiştim Destiny2 ye eğer güzel olursa yeni sezonu devam edebilirim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny 2’nin yeni sezonu yaklaşıyor
İlginizi Çekebilir