Deadpool yıldızı Ryan Reynolds'tan Spider-Man yorumu geldi

Ersin Kılıç 22.08.2019 - 13:30
İki karakter bir araya gelir mi?

Spider-man'in Marvel evreninden ayrılıyor olması adeta şok etkisi yarattı. Konu ile ilgili her iki firmadan yapılan açıklamalara bakacak olursak ılımlı konuşulsa da ipler kopma noktasını çoktan geçmiş durumda. Peki karakterin hayranları ve bazı ünlü isimler bu konuda ne düşünüyor?

Deadpool yıldızı Ryan Reynolds'tan Spider-Man yorumu

Konuyla ilgili dolaylı yoldan ilk açıklama Ryan Rynolds'tan geldi. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile renkli kişiliğini ortaya koyan Ryan Reynolds, kendisine yöneltilen bir soruya yine aynı muziplikle cevap vermiş. Ünlü oyuncu Twitter üzerinden kendisine yöneltilen "Artık Spiderman & Deadpool filmini görebilir miyiz?" sorusuna "Tabi ki. Ama sadece kalbimde görebilirsin" cevabı ile yıllardır beklenen buluşmanın ne kadar imkansız olduğuna da adeta vurgu yapmış.

Bir diğer paylaşım ise Avengers filmlerinde Hawkeye karakterini canlandıran Jeremy Renner'dan geldi. Instagram hesabında malum ayrılık üzerine bir mesaj yayınlayan Renner "Hey Sony Pictures, Spiderman'in Stan Lee ve Marvel'a dönmesini istiyoruz. Lütfen, teşekkürler" ifadelerine yer vermiş. Öte yandan ayrılık sonrası #SaveSpiderman etiketi dünya genelinde TT olurken hayranların bu ayrılık sonrası her iki firmaya da olan eleştirileri devam ediyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2019 19:37
Hawkeye abimiz her zamanki gibi doğru demiş valla iyi demiş umarım birşekilde kurtarılır
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deadpool yıldızı Ryan Reynolds'tan Spider-Man yorumu geldi
İlginizi Çekebilir