Crytek oyun dünyasını sarsmaya devam ediyor

Batuhan Kavruk 12.03.2012 - 16:18
Sıradaki ne?
Crytek yine kolları sıvıyor ve işi ciddiyete bindiriyor. Geçen hafta GDC'de yapılan konferansta, Crytek'in önde gelen isimlerinden Nick Button şaşırtıcı bir açıklamada bulundu. Yeni bir oyun projesi üstünde çalıştıklarını açıklayan Nick Button, oyunla ilgili herhangi bir 'detay' vermedi. Tek söylediği şey ise, şu ana kadar yaptıklarının en iyisi olacağıydı.

Nick Button CVG ile yaptığı röportajda, üzerinde çalıştıkları bu oyunun 'görkemli' bir PC/konsol oyunu olacağını ve bir sonraki ay açıklanacağını belirtti.

Crytek oyun dünyasını sarsmaya devam ediyor
"Açıklayamayacağım bir çok şey var'' diyerek konuyu gizli tutmaya devam eden Button, sonrasında ''Bizim işimizin büyük bir parçası büyük bütçeli PC ve konsol oyunlarından oluşuyor. Biz hala, nereye gidersek gidelim en yüksek kaliteye ulaşmaya çalışıyoruz. Homefront ve Ryse'ı biliyorsunuz, şimdide başka bir proje üzerinde çalışıyoruz'' dedi.

Konunun detayına çok fazla inmeden konuşmasına devam eden Button, son olarak şu sözleri ekledi ''Şu an üstünde çalıştığımız bu proje kesinlikle inanılmaz görünüyor. Ve şuna emin olabilirsiniz ki, bu şu ana kadar yaptığımızın en iyisi olacak. Şu an çok görkemli görünüyor. Takım çok iyi çalışıyor ve yaptıkları işe gayet konsantre olmuş durumdalar. Buda onları mutlu ediyor. ''

Ne olacak, nasıl bir oyun ortaya çıkacak bilmiyoruz ama, bir sonraki ayı heyecanla bekleyeceğimiz kesin.

Yorumlar 35
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 20:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crytek oyun dünyasını sarsmaya devam ediyor
İlginizi Çekebilir