Cobra Kai 6. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Tunay Şahin 1.07.2024 - 18:28
Cobra Kai 6. sezon fragmanı yayınlandı. Final sezonunun ilk bölümleri 18 Temmuz'da Netflix'te olacak.

Netflix'in en popüler orijinal dizilerinden biri olan Cobra Kai, Temmuz ayında geri dönüyor. Karate Kid devam dizisi olarak büyük bir başarı elde eden Cobra Kai, YouTube'dan Netflix'e taşındığından beri izleyicilerin favorisi haline geldi. Bu yaz, dizinin altıncı ve son sezonunun ilk bölümleriyle son yolculuğuna başlayacak. Pazartesi sabahı, yaklaşan sezon için hayranlara ilk tam fragman sunuldu.

Cobra Kai 6. Sezon Fragmanı Netflix Tarafından Yayınlandı

Netflix, Cobra Kai 6. Sezon 1. Kısım için tam fragmanı nihayet yayınladı. Bu kısım, toplam beş bölümden oluşuyor. Fragmanda yer alan görüntüler, ayın ilerleyen günlerinde yayınlanacak beş bölümde yer alacak. Fragmanı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz:

Cobra Kai'nin final sezonunun 1. Kısmı, 18 Temmuz'da Netflix'te yayınlanacak. 2. Kısım için bekleyiş biraz daha uzun olacak; ikinci bölüm seti 28 Kasım'da yayınlanacak. Cobra Kai 6. Sezon'un üçüncü ve son bölümleri ise 2025 yılında yayınlanacak, ancak Netflix bu bölümler için henüz kesin bir tarih açıklamadı.

6. Sezon, 5. Sezonun ardından gelişen olaylarla devam ediyor ve Cobra Kai öğrencileri karate dünya şampiyonasında mücadele etmek için yola çıkıyor. Bu turnuvada şimdiye kadarki en zorlu rakipleriyle karşılaşacaklar. Netflix'in resmi açıklamasına göre, "Cobra Kai'nin Valley'den elenmesiyle, senseilerimiz ve öğrencilerimiz Sekai Taikai - karate dünya şampiyonasında nasıl ve ne şekilde yarışacaklarına karar vermek zorunda kalacaklar."

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2024 07:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2024 20:54
Konu artık tekrara çok düştü ama yoklukta idare eder, o kadar da gömmeye gerek yok. Elbette o eski filmlerin, özellikle de ilk filmin tadını, 1 Milyar USD bütçeli devam dizisi çekseler de Y kuşağı alamaz zaten. Z kuşağı ise böyle konuları çoktan modası geçmiş kabul ediyor ve ana fikrini anlayamıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2024 11:05
Buna hic gerek yoktu ya cocuklugumuzun karate kid'i iyiydi.. biraz baktim buna kotu çocuğu basrole falan koymuslar neyin kafasiysa
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2024 10:19
balon seriden kurtuluyoz çok şükür
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cobra Kai 6. Sezon Fragmanı Yayınlandı
İlginizi Çekebilir