Call of Duty Zombies modu ayrı bir oyun olarak çıkabilir

Alparslan Gürlek 22.03.2021 - 14:24
Tom Henderson tarafından ortaya atılan söylentilere göre Call of Duty Zombies, serinin diğer oyunlarından ayrı bir yan oyun olarak çıkabilir.

İçeriden bilgiler paylaşmasıyla tanınan Tom Henderson, bugün yeni bir iddia ile karşımızda. Birçok CoD hayranının yüzünü güldürecek yeni söylentiye göre Call of Duty Zombies ayrı bir oyun olarak karşımıza çıkabilir. Bu da sevilen oyun modunun geleceği hakkında umut verici yeni ihtimalleri ortaya koyuyor.

Söylenti: Call of Duty Zombies ayrı bir oyun olarak yayınlanabilir

İlk olarak konuyla ilgili resmi bir duyurunun yapılmadığını, hepsinin şimdilik birer söylenti olduğunu belirtelim. CoD dışında Battlefield VI için de bu tür iddialarda bulunan Tom Henderson tarafından paylaşılan bilgiye göre Call of Duty Zombies, kendi ayakları üzerinde duran ayrı bir oyun olarak çıkacak. Tom Henderson'un konuyla ilgili attığı tweeti aşağıda görebilirsiniz. Söz konusu Tweet, zombilerin Warzone'da bulunmaya devam edip etmeyeceği ile ilgili bir soruya yanıt olarak geldi. Henderson, zombilerin Warzone'da artık bulunmayacağını, ancak oyuncuların rahat olması gerektiğini çünkü modun ayrı bir oyun olarak çıkacağını söyledi.

Pek çok Call of Duty hayranı zombi konseptini açıkça seviyor. Serinin birçok oyununa bir oyun modu olarak eklenen "Zombies" modu gerçekçilikten biraz uzaklaşarak farklı bir deneyim elde etmek isteyen oyuncuların gözdesi halinde. Bu yeni iddiayla birlikte sevilen oyun modu için birçok farklı ihtimal de ortaya çıkıyor. Seriye daha gerçekçi bir yaklaşımı tercih eden oyuncular ayrı şekilde çıkacak oyunu görmezden gelme şansına sahip olacak. Bununla birlikte Call of Duty Zombies eğer ayrı bir oyun olarak çıkarsa, modu seven oyuncular için harika bir seçenek olacaktır.

Call of Duty Zombies ayrı bir oyun olarak çıkabilir

Sevilen oyun modunun ayrı bir oyun olarak karşımıza çıkması demek, zombi konseptinin genişletilmesine de olanak sağlayacaktır. Öyle ki kendi içinde çeşitlenmesi ve yeni içeriklerle zenginleştirilmesi ihtimali hem güzel bir CoD hem de heyecanlı bir zombi modu deneyimi getirecektir. Böyle bir durum, Activision ile geliştirme ekibine oyun modunu zenginleştirmek için daha fazla alan tanıyacaktır. Hangi stüdyonun oyunu geliştireceğine dair birçok soru işareti bulunsa da, resmi bir şey açıklanana kadar bunların hepsi birer varsayımdan ibaret. Ancak umarız ki ilerleyen dönemde bu konuyla ilgili daha somut haberler ortaya çıkacaktır. Çünkü Call of Duty oyuncularının büyük kısmı böyle bir gelişmeyi görmek isteyecektir.

İlginizi çekebilir:
Call of Duty: WWII Türkçe yama
CoD: Warzone'da Neo-Nazi sembolü
Ekmek ile Warzone oynayan oyuncu

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2024 21:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Zombies modu ayrı bir oyun olarak çıkabilir
İlginizi Çekebilir