Call of Duty: Warzone, PS5 ve Xbox Series X'te olacak

Ersin Kılıç 4.05.2020 - 13:08
Activision, Call of Duty: Warzone için ileriye dönük bir planlama yapmışa benziyor. Bu planlamanın yeni nesil konsolları da kapsayacağı gözüküyor.

Şu sıralar en çok oynanan Battle Royale oyunlarından biri olmayı başaran Call of Duty: Warzone, anlaşılan yeni nesil konsollara, yani Playstation 5 ve Xbox Series X'e de gelecek. Yapılan açıklamalara bakacak olursak Activision, oyun için sadece bu dönemlik değil, uzun süreli bir planlama yapmış.

Call of Duty: Warzone, PS5 ve Xbox Series X'te olacak

Oyunun geliştirici firması olan Infinity Ward'dan Taylor Kurosaki, GamerGen ile yaptığı söyleşide oyunun ilerleyen dönem planlarından biraz bahsetmiş. Şu anda çok bilmedikleri, keşfetmeye çalıştıkları bir alanda olduklarını dile getiren Kurosaki, "Call of Duty yıllardır çok düzenli bir yapı üzerinde ilerliyor. Warzone modu ise bize yeni içerikleri en iyi şekilde nasıl yayınlayabileceğimizi ve oyunlara nasıl entegre edebileceğimizi düşünmemize olanak sağladı."

Bu sözleri sarf ettikten sonra Call of Duty: Warzone'un bir önceki Battle Royale modu olan Call of Duty: Blackout'tan farklı olacağını belirtmiş; "Call of Duty: Warzone, serinin tüm oyunlarını birbirine bağlayan bir yapıda olacak. Farklı oyunların olaya nasıl odaklandıklarını görmek harika olacak ama Warzone modunun orada tek sabit olarak kalacağını söyleyebilirim."

Call of Duty: Warzone, PS5 ve Xbox Series X'te olacak

Kısacası Call of Duty: Warzone modunun sürekli olarak sabit kalacağını ve her çıkan Call of Duty ana oyunu tarafından besleneceğini, belki de güncellenerek çok daha farklılaşacağını söyleyebiliriz. Yani Playstation 5 ve Xbox Series X için de çıkacağını söyleyebileceğimiz oyun tıpkı Modern Warfare oyununda olduğu gibi yeni oyunlara entegre olacak.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 06:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2020 15:00
Call of duty oyunlarina yeminliyim online ztn oynamiyorum sadece sp oynqyan birisiyim en sob cofdtymodernwarfare 60 gb guncelemeden sonra kurana bastim daha call of duty oynu bnm icin yok ps5 almamada gerek yok call of duty icin hemen zateb korku oyunu seven birisiyim savas sevmiyordum yerindede old
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2020 02:11
Pampa Türkçe öğren. Eğer Türkçen yoksa İngilizce'de yazabilirsin. Biz anlarız. ;)
burak_55
burak_55 4.05.2020 22:55
Önce Türkçe'yi öğren sonra yemin edersin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Warzone, PS5 ve Xbox Series X'te olacak
İlginizi Çekebilir