Call of Duty: Modern Warfare'da özel sunucular olacak mı?

Furkan Güler 7.08.2019 - 16:07
Merak edilen soru cevaplandı.

Bu sene seriye revizyon getirme kararı alan ActivisionCall of Duty: Modern Warfare'ı reboot olarak yeniden karşımıza çıkartacak. Oynanış anlamında değişikliğe giden Infinity Ward ekibi, oyuncuların kafasında oluşan bir soruyu daha cevapladı. Hikaye tarafında sinematik aksiyonuyla sevenlerine güzel dakikalar yaşatan Call of Duty serisinin yeni oyununda özel sunucuların olacağı belirtildi. Dedicated Server adını alan bu sunucular, oyunun çevrimiçi modlarında vakit geçiren oyuncuların oldukça hoşuna gidiyor. Çünkü ilgili sunucularda oyunun temel kurallarını değiştirmek mümkün. Hal böyle olunca her oyuncu çevrimiçi maçları sevdiği tarzda oynayabiliyor.

Call of Duty: Modern Warfare'da özel sunucular olacak mı?

Diğer bir yandan oyunun PC ve konsollarda çapraz platforma destek verdiğini belirtelim. Ancak geliştiriciler PC oyuncularının sadece kontrolcü ile oyunu oynadığı zaman konsol oyuncularıyla karşılaşacağını açıklamıştı. Klavye ve fare ikilisi bir aradayken çapraz platform özelliğinin açık olmadığını belirten geliştiriciler, konsol oyuncularının ise isterlerse çapraz platformdan yararlanabileceğinin altını çizdi. 

Hem grafiksel hem de oynanış anlamında revizyona giden serinin bu sene nasıl bir başarı yakalayacağını merak ediyoruz.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 02:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
r.i.p.
r.i.p. 8.08.2019 05:57
senaryo modu patlayacak çoklu oyuncu modu ise iyi bir iş çıkaracakmış gibi hissediyorum. Açıkçası çoklu oyuncu modu umurumda değil artık eğlenceli gelmiyor daha çok senaryo istiyorum, yinede battlefield bu konuda biraz eleştirilmeli, kimse kuş kondurmuyor ama oyun grafik dışında hiçbir şeyi geliştirmiyor, battlefield 3 ne ise battlefield 5 o, hatta daha azı diğer oyunlardaki çoğu şey yok geçmiş zamanda geçmesi çeşitliliği azaltmış, hiç beğenilmemiş battlefield hardline çoklu oyuncu konusunda hepsinden daha iyi iş çıkarıyor bir asker yerine bir polisi yönettiğimiz için kimse oyunun yüzüne bakmadı ben ise bu değişikliği sevmiştim aslında şimdiki oyunlar ise berbat olmasına rağmen beğeniliyor aklım almıyor resmen.
MK Okuru
MK Okuru 9.08.2019 11:27
Hard line çöpüne iyi diyen değişiklerde varmış işte ağzı olan konuşuyor durduramazsın ki
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2019 20:12
Oynanışı biraz yavaşlatirlarsa tadından yenmez. Dice ve activision hatta epic games neden şu csgo denen hile batakligina rakip oyun çıkarmazlar anlamıyorum.aslinda anliyorumda neyse
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2019 16:51
Oyunun temel kurallarını değiştirmek mümkün derken?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2019 16:43
Özel sunucular hakkında konuşurken bir anda hikayeyle ilgili bilgi vermiş. Sokakta önümüze her gelen adama haber yaptırmayın. Arkadaşın cümle kurması, okuyucunun ilgisini çekmesi rezil işte, daha ne uzatuyorsunuz. Bunlarla mı sitenin devamlılığını sağlayacaksınız?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2019 16:30
oyun sırasında klavye mouse takılırsa?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Modern Warfare'da özel sunucular olacak mı?
İlginizi Çekebilir