Call of Duty Black Ops Cold War Multiplayer tanıtıldı

Alparslan Gürlek 9.09.2020 - 20:44
Activision'un beklenen yeni oyunu Call of Duty Black Ops Cold War için multiplayer oyun modu bir canlı yayın etkinliğiyle tanıtıldı. Zombi modu yok.

Activision'un soğuk savaş temalı yeni nişancı oyunu Call of Duty Black Ops Cold War için multiplayer oyun modu tanıtıldı. Canlı yayın akışıyla bir etkinlikte oyunun oynanışına dair uzun bir sunum yapıldı ve yeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı.

Call of Duty Black Ops Cold War multiplayer bildiğimiz gibi; hızlı ve öfkeli

Call of Duty oyunlarının çok oyunculu modlarının hızlı ve acımasız olduğu gerçeği hiçbir zaman eskimiyor. Yeni oyun Call of Duty Black Ops Cold War için de durum bundan farklı değil. Birçok yeni haritası ile sizi hızlı ve mücadeleci bir ortama çağıran Black Ops Cold War ayrıca size enfes savaş ortamları vaat ediyor. Lafı fazla uzatmadan önce videoyu izleyelim, sonra detayları inceleyelim. Buyursunlar.

Multiplayer oyun modunda bizi dünyanın birçok farklı bölgesindeki haritalar bekliyor. Pasifik Okyanusu, Miami, Moskova, Özbekistan bunlardan bazıları. Hepsi farklı tasarımlara ve atmosferlere sahip olan bu haritalarda görevler de çeşitleniyor. Kuzey Afrika'da çöllerde bir uçak enkazını koruyup bölgenin güvenliğini sağlamakla görevlendirilebileceğiniz gibi Pasifik Okyanusu'nun göbeğinde bir gemiden diğerine atlayarak düşmanlarınızı elimine edebileceksiniz. Özbekistan'da Sovyet güçlerinin silah transferini engellemek için gireceğiniz mücadeleler bunlara sadece birer örnek.

Call of Duty Black Ops Cold War multiplayer oynanışı pek yabancı olmadığımız türden. Serinin önceki oyunlarında da multiplayer modu çok hızlı ve acımasızdı. Harita hakimiyetinin önemli olduğu bu oyun modlarında ya hızlı hareket edip pratik olursunuz, ya da ölürsünüz. İşte bu kadar. Ayrıca bu hızlı ve acımasız modu çapraz nesil ve çapraz platform desteğiyle bütün platformlardan bütün oyuncular aynı anda oynayabilecek.

Call of Duty Black Ops Cold War Multiplayer tanıtıldı

Bunların yanı sıra DLSS teknolojisinin kullanıldığı da canlı yayın sırasında belirtildi. Ayrıca Call of Duty'nin en derin oyunu olduğunu da çapraz platform ve çapraz nesil desteklerinin üstüne basa basa belirttiler. Yeni teknolojileri ile oyundaki gecikmeyi azaltmaya yönelik çalıştıklarını belirtiyorlar. Hangi oyun türünü seviyorsanız sevin, CoD Black Ops Cold War'da kendinize uygun olanı bulacaksınız türünde yapılan söylemler de oyunun modlar anlamında zenginleşeceğini belirtiyor.

Üzücü bir şekilde yayını izleyen yaklaşık 400.000 kişinin görmek istediği zombi modu yerine, yine bir battle royale oyun modu gösterildi... Zombi bekleyen başta ben olmak üzere birçok oyuncu ise üzgün bir şekilde yayının bitmesini bekleyip kapattı...

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 05:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2020 14:10
Call of Duty 1 ve 2 'yi realistik olduğu için sevmiştim, hatta cod 4 'ü de. Bunlardan sonraki oyunlar arcade tarzı oldu, koş ateş et öl, başka bir nane hala yok. Eskiden bir binayı savunurdun takım arkadaşlarınla, Pavlov, Carentan gibi haritalar ondan dolayı eşsizdi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2020 01:21
Olmamış
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2020 22:57
Bf Hardline olmuş bildiğin,silah attacmenths ları birebir aynısı bfh ile nerdeyse, mw 2019 la arasında çok fark var, animasyonlar dandik özellikle kayma animasyonu rezalet, silahlar çok az tepiyor, eski tip Cod oynanışını geri yansıtıldı deniyorda bunlar "hersene aynı hikayeyi anlatan" Acti olmuş
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2020 22:33
Multi önemli değil hikaye modu 35"45 civarı olsunda grafiği çölleri karlı bölgeleri fırtına yağmur kasırga ve güneşin realitesini doruklada yaşayalım diycem ama ne ps5 ne pc nede series X bu gerçeğe yaklaşan donanım koymaktan kaçıyorlar korkuyorlar....devrim yapamıyorlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Black Ops Cold War Multiplayer tanıtıldı
İlginizi Çekebilir