Call of Duty Black Ops Cold War sürüm içerikleri tanıtıldı

Alparslan Gürlek 3.09.2020 - 09:54
Call of Duty Black Ops Cold War Seçkin, Cross-Gen ve Standart sürüm içerikleri tanıtıldı. Fiyatlar gerçekten dudak uçuklatıyor.

Call of Duty Black Ops Cold War için paketlerin ve içerdiklerinin tanıtıldığı yeni bir fragman paylaşıldı. Burada Seçkin Sürüm, Cross-Gen Bundle ve Standart sürüme sahip olan kullanıcıların sahip olacağı içeriklerden bahsediliyor.

Call of Duty Black Ops Cold War sürümleri ve içerikleri

Call of Duty Black Ops Cold War'un Standart, Cross-Gen Bundle ve Seçkin sürümlerinin her biri farklı içerikler ve fiyatlandırmaya sahip. Ülkemizde fiyatı oldukça kabarık olan oyunun Seçkin Sürüm fiyatı 699TL iken Cross-Gen Paketi 569TL, Standart Sürüm ise 499TL olarak karşımıza çıkıyor. Dilerseniz önce videoyu izleyip, ardından sürümlerin neler içerdiğine bakalım.

Standart sürüm karşımıza çatışma silahı paketi ile çıkıyor. Oyunun standart sürümünü ön sipariş ile alan kullanıcılar bir çatışma silahı paketine sahip olacak. Tabi bu paket içeriklerinin dijital versiyona ait olduğunu da hatırlatalım.

Oyunun Cross-Gen Paketini alanlar doğrudan oyunun bir PlayStation 4 sürümüne ve bir de PlayStation 5 sürümüne sahip olacak. Bunun yanı sıra Standart sürümde de bulunan çatışma silahı paketi doğrudan verilecek. Standart sürüm ile arasındaki tek farkın oyunun hem mevcut hem de yeni nesil konsol için birer kopyasını barındırması.

Gel gelelim yeni Call of Duty'nin en kallavi sürümüne. İçerik olarak en zengin olan ve fiyatıyla dudak uçuklatan Seçkin Sürüm oyunculara Warzone ve Modern Warfare oyunlarında farklı içerikler de veriyor. İçinde Cross-Gen Paketini ve Standart Sürümde verilen her şeyi bulunduran Seçkin paket bunların yanı sıra hava, kara ve deniz temalı üç farklı kozmetik de barındırıyor. Üç silah, üç karakter ve üç araç görünümü içeriyor. Ayrıca ilk sezonun 20 kademe atlatan Battle Pass geçişi de pakete dahil. Tabi tüm paketlerde olduğu gibi çatışma silahı paketi de Seçkin Sürüm'ün içinde. Call of Duty Modern Warfare ve Warzone'da hemen kullanabileceğiniz Frank Woods operatörünü ve bir adet taarruz tüfeği taslağına da satın alımınızdan itibaren sahip oluyorsunuz.

Call of Duty Black Ops Cold War sürüm içerikleri tanıtıldı

Bu üç ayrı dudak uçuklatan fiyata sahip paketten hangisine sahip olursanız olun, ön siparişle aldığınız için oyunun açık betasına erken erişim hakkı kazanacaksınız. Call of Duty Black Ops Cold War, 13 Kasım 2020 tarihinde çıkacak.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2020 00:06
Örnek veriyorum ben bunu bu ay 500 TL e sipariş verdim oyun Kasım 13 te çıkacak o tarihe kadar kur farkıyla dolar 10 TL oldu peki oyun çıktığında kur farkı fiyatına yansır mı yoksa kurlar çıkış tarihi planlandığı zamankinden mi baz alınır? sırf bu oyun için düşünmeyin

---------------------

Ön sipariş verdiğinizde sonraki zamlar sizi etkilemez. Siz zaten oyunu almış oluyorsunuz.
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2020 23:04
Evet işte kafama takılan o şuan :D sanki ön sipariş versek daha karlı çıkarız gibi geliyor, bende xbox var neyse bekliyip görücez başka oyunlara bakarım büyük ihtimal Fifa21 ile Ac Valhalla var aklımda kur mevzusu kafama takılmış cevap aldığım iyi oldu teşekkür ederim zaman ayırdığınız için :) "
------------------------
Rica ederim :)
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2020 14:22
Anladım peki kur farkı çıkış tarihinde fıyatı etkiler mi son olarak :) teşekkürler
----------------------------------
Oyun çıktığında kur yüzünden fiyatı etkilenir mi bunun hakkında bir şey söylemek çok zor. Özellikle PlayStation Store olunca belli olmuyor. Düşmeyeceğini garanti edebilirim, bu nedenle almak istiyorsanız beklememek en iyisi bugünlerde :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2020 11:21
Yeni Batte Royale haritası isterük! O kadar!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Black Ops Cold War sürüm içerikleri tanıtıldı
İlginizi Çekebilir