Call of Duty Warzone oyun bitiren hata ile çalkalanıyor

Alparslan Gürlek 7.09.2020 - 13:44
Call of Duty Warzone, oyunun bitmesini ve lobideki oyuncuların sunucu bağlantılarını kaybetmelerini sağlayan bir hata ile karşı karşıya.

Call of Duty Warzone oyuncuları oyunu tamamen bozup lobideki bütün kullanıcıların bağlantısını kesen, yani sunucuyu çökerten bir bug buldu. Bu çok sinir bozucu bir oyun hatası, hatta hatayı tetikleyen oyuncunun bile kurtulamayacağı türden diyebiliriz.

Call of Duty Warzone geçici olarak araçları kaldırdı

Oyuncular tarafından keşfedilen bu hata, o an lobide bulunan bütün oyuncuların hatanın tetiklenmesinden 30 saniye kadar sonra sunucudan düşmesine neden oluyor. Oyundaki herhangi bir kara aracıyla tetiklenebilen bu bug bütün lobinin oyun deneyimini yerle bir eden sinir bozucu bir hata. Infinity Ward sunuculardaki bu anomalinin farkına varır varmaz duruma müdahale ederek geçici bir süreliğine araçları oyundan kaldırdı. Yani an itibariyle Call of Duty Warzone araçları kullanılabilir değil.

İşte o oyun bitiren hataya ait bir oyuncunun kaydettiği o oyun içi görüntüler:

Gördüğünüz gibi herhangi bir araç ile haritanın belirli bir noktasında geriye doğru ilerlerken haritadan bir saniyeliğine çıkan oyuncu, geri sayımın durmasını sağlıyor. Bu esnada sadece geri sayım durmuyor, lobideki bütün oyuncuların sunucu ile bağlantısı kesiliyor. Videoda görebileceğiniz gibi kaydeden oyuncu da araçtan inemediğini söylüyor. Birkaç başarısız yeniden bağlanma denemesinin ardından hataya sebep olan oyuncu ve lobideki herkes kendisini ana menüye atlamış şekilde buluyor.

Infinity Ward bu hatayı tespit eder etmez hızlı davrandı ve araçları geçici olarak oyundan kaldırdı. Paylaştıkları bir Twitter gönderisi ile de bu durumu açıkladı. Onlar sorunu bulup çözene kadar araçları göremeyeceğiz gibi geliyor. Eğer siz de haritada yaya olarak gezerken bir araba tarafından tepelenerek ölmekten sıkıldıysanız şimdi oynamanın tam zamanı! Huzurlu bir doğa yürüyüşü için daha iyi bir fırsat bulamazdık.

Call of Duty Warzone oyun bitiren hata ile çalkalanıyor

Call of Duty Black Ops Cold War'un duyurulmasından sonra Warzone'un da popülerliği fazlasıyla yükseldi. Activision'un yeni haber platformu olarak gördüğü Warzone artık Call of Duty oyuncularının ve Activision basınının ana karargahı oldu diyebiliriz. Black Ops - Cold War'u da Warzone temaslarıyla tanıtan Activision bu stratejisiyle devam edecek gibi görünüyor. Bu arada, Call of Duty Black Ops Cold War, 13 Kasım 2020 tarihinde raflarda yerini alıyor. Sürüm içeriklerini öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2020 19:47
Boşuna demedim bu oyun PUBG kadar olamaz diye
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2020 07:39
Geah geah geah gleeeeeeeeyyyy
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2020 19:26
Yoruma yanıt veren arkadaş sana neden ulaşabilirsiniz bu kafadan bende istiyorum
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2020 22:15
Bu kafaya sahip olmanın bir bedeli var. Önce bedelini ödemelisin. Çok isteyen değil, bedelini ödeyen alır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2020 17:22
şu iki yoruma da cevap veren arkadaş artık sus biraz
Kalan Karakter: 300 Gönder
burak_55
burak_55 7.09.2020 15:12
Huzurlu bir doğa yürüyüşümü :D :D :D bırak yürüyüşü koşan ve saklanana bile acımıyorlar :)
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2020 11:12
Eee paşam, senin de çok iyi bildiğin gibi, devir tutuğunu sevme devri, değil mi? Elimine olmamak için, uyumlu olmak lazım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2020 05:12
İyi iyi böyle böyle bitecek bu battle royal furyası
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2020 11:09
Asıl böyle böyle Battle Royale furyası başlayacak aslanım. Bir yıl sonra bu duruma daha da iyi ayıkırsın koçum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Warzone oyun bitiren hata ile çalkalanıyor
İlginizi Çekebilir