Bryan Reynolds artık başka firmada

Sami Türk 3.06.2010 - 12:31
Bryan Reynolds artık başka firmada


Kış aylarında THQ’nun Big Huge Games’ten ayrılacağı haberleri sızmıştı. Stüdyo bir yıl kadar önce yayıncı tarafından satın alınmıştı ve biri PS3, Xbox 36o ve PC için olan aksiyon RYO, diğeri de bir Wii yapımı olan iki proje üzerinde çalışıyordu. THQ’nun alıcı bulamaması halinde, stüdyo kapatılacaktı. Birkaç gün sonra da çalışanların büyük bir kısmının işine son verildiği açıklanmıştı.

Daha sonra ortaya çıkan bir grup, ekibin kalanını üstlenmeye hazır olduğunu belirtmişti. Fakat şimdi, firmanın kurucularından ve Civilization II, Rise of Nations ve Catan gibi yapımlarda da oyun tasarımcısı olan Brian Reynolds’un yeni bir işveren bulduğu haberi geldi. Microprose ve Firaxis’te de çalışmış olan Reynolds, geçenlerde Zynga’da işe başlamış. Yeni görevi Chief Designer / baştasarımcılık. Bildiride Reynolds övülerek, sadece mükemmel bir tasarımcı değil aynı zamanda şirketi zenginleştirecek oldukça büyük bir programcılık tecrübesi olduğu kaydedildi.

Bu oyun firması “sosyal oyunlar” konusunda uzman ve Facebook, MySpace ve mobil cihazlar gibi platformlara yazılım geliştiriyor. Zynga’nın en meşhur yapımı Mafia Wars olsa gerek.

KAYNAK
Bryan Reynolds artık başka firmada
4players.de

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 01:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bryan Reynolds artık başka firmada
İlginizi Çekebilir